GoExpo2017 arvontaa

Kuntoilua, fitnessiä, pyöräilyä ja ulkoilua.
Niistä on koottu GoExpo-tapahtuma, joka järjestetään taas 17.-19.3. Helsingin Messukeskuksessa.

Jos yllämainitut yhtään kiinnostavat, lähde ihmeessä messukeskukseen katsastamaan kauden uutuuksia niin välineissä kuin treenimuodoissakin. Helsingin messukeskukseen pääsee helposti, vaikka tulisit kauempaakin. Junalla ihan viereen Pasilan asemalle tai omalla autolla pääväyliä pitkin.
Samassa tapahtumassa on myös muita esittelyalueita, kuten Kuva&Kamera, Golf, Helsinki Horse Fair,  Ball Sports ja jopa Finnish Open tanssikilpailu. Koko perheelle siis varmaan jotain 🙂

Oma vierailuni tulee kohdistumaan tuohon kuntoilupuoleen, mutta kyllä fillari- ja ulkoilu-osastotkin kiinnostavat. Uusi pyörä on jonkin aikaa ollut mietinnässä, mutta viimeaikoina se on vähän jäänyt taakse. Pieni unelma olisi jossain vaiheessa päästä osallistumaan Triathlon sprinttiin, mutta sitä ennen pitää panostaa pyöräilyyn ja käydä vapaauinnin tekniikkakurssi. Ehkä joskus. Yritetään nyt ensin saada pois alta tämän kesän kaikki juoksutapahtumat kunnolla.

Mulle tuttuja näytteilleasettajia ja muita yrityksiä löytyy joukosta useita, esimerkiksi Evoke, Arctic Warriors ja Leader Foods. Paikalla on myös HCR:n järjestäjä Suomen Urheiluliitto ja muita tapahtumia järjestäviä yrityksiä.
GoExpossa on mukana myös Fitness Helsinki, fitness- ja urheilutapahtuma jossa kisataan eri lajeissa kuten Fitness Open, Fitness Classic, Fitness Moms, Sport Bikini, Sport Model, Street workout battle, Mens Physique, Figure ja Warrior. Sinne vaan kannustamaan ja inspiraatiota hakemaan!

(kuva Messukeskus)

(kuva Messukeskus)

Tänä vuonna tapahtumasta löytyy myös uudistunut RunSport-alue, jossa on luvassa esityksiä ja haastetteluja alojen osaajilta, brändeiltä, bloggareilta sekä tavallisilta kuntoilijoilta. RunSport-alueella on myös mahdollista päästä testaamaan aina niin ihanaa porrasjuoksua jos et vielä ole siihen tutustunut 😉

Sain itselleni pari lippua tämän vuoden GoExpoon ja ajattelin arpoa ne teidän kesken. Liput arvotaan yksittäisinä eli yksi osallistuja saa yhden lipun jos arpaonni osuu kohdalle.
Arvonta alkaa NYT ja päättyy maanantaina 13.3. klo 20.

Arvontaan pääset osallistumaan kertomalla mikä sinua eniten kiinnostaisi tapahtumassa, kommentoimlla tähän kirjoitukseen. Liput toimitetaan voittajille sähköpostiin, joten sähköpostiosoite on pakollinen.
Ei muuta kuin tsemppiä arvontaan! 🙂

(Yhteistyössä Messukeskus)

Share this post:

15 Comments
 1. Tanja

  Tuo Fitness-osio kiinostaa eniten. Voisin etsiä itselleni myös uuden pyöräilykypärän.
  [email protected]

 2. Julia Häkkänen

  Messut ovat kokonaisuudessaan todella kiinnostavat. Eniten haluaisin kuitenkin käydä läpi valokuvaamiseen ja kuntosalitreenaamiseen liittyvät pisteet. 🙂
  [email protected]

 3. Nimetön

  Osastot joissa maasto- ja kilpapyöriä pitää päästä katsastamaan 🙂
  maturosa(at)gmail.com

 4. Nimetön

  Kuntoilu ja fitness-osastot kiinnostaisivat erityisesti.
  Rita
  [email protected]

 5. Nimetön

  Ulkoilu ja kuntoilu kiinnostavat eniten. Ehkä myös porrasjuoksu 🙂
  Emilia

  (laitoin s-postiosoitteen sinun sähköpostiisi tiedoksi)

 6. Kaisa

  Kuntoilu kiinnostaa eniten.
  Kaisse ät luukku piste com

 7. Janette

  Eniten kiinnostaisi saada vinkkejä kuvauksen suhteen sekä käydä hevosia moikkaamassa. Toki varmasti tulee pyörähdettyä toisellakin puolella katsomassa mitä kaikkea kivaa sieltä löytyykään !
  [email protected]

 8. Satu.T

  Tänä vuonna menen eirtyisesti tutustumaan Fillari-osastolle.Koska uusi pyörä on ostoslistalla 🙂

  [email protected]

 9. Unknown

  Kuntoilu, fillari ja kamera kiinnostavat eniten 😀

 10. Tanja

  Liput on nyt arvottu ja onnetar suosi Emiliaa ja Juliaa 🙂
  Paljon onnea voittajille!!
  Liput lähetän sähköposteihinne.

  -Tanja-

 11. Tanja

  Hei!
  Lähetin sinulle lipun sähköpostiisi 🙂

  Mukavaa GoExpoa!

  -Tanja-

 12. Tanja

  Hei!
  Lähetin sinulle lipun sähköpostiisi 🙂

  Mukavaa GoExpoa!

  -Tanja-

Comments are closed.