Joulukuun treenit

Vuosi vaihtui ja vuoden viimeinen kuukausi jäi taakse.

Pikkuhiljaa on taas päästy säännöllisempiin treeneihin syksyn jälkeen ja tästä kuukaudesta on hyvä lähteä kohti uutta vuotta ja kevättä.

Juoksua tuli yhteensä noin 120 km, joka on ihan ok määrä kevyelle kuukaudelle. Omat treenit oli pääasiassa peruskestävyyttä ja sitä tulee olemaan vielä tammikuussakin. Ohjauksissa tuli tehtyä enemmän sekalaisia treenejä. Lihaskuntotreeniä tein pari kertaa viikossa ja kehonhuoltoa säännöllisesti, mutta ehkä vähän niukasti kuitenkin.

Joulukuussa olisi helposti saanut lisää kilometrejä, mutta jotenkin tuo joulun aika vaan varasti aikaa muuhun tekemiseen. Tosin välillä on myös hyvä ottaa vähän rennomminkin ja nyt voi taas aloittaa puhtaalta pöydältä heti vuoden alusta.

-T-

Joulukuu takana treenien suhteen ja se olikin aikalailla erilainen mitä ajattelin. Ajatuksissa oli treenata kohtalaisen paljon, mutta sitten tulikin vähän kaikenlaista säätöä ja muuta menoa. Ehkä olisi aikaa jostain löytynyt treenille, mutta ei sitä tullut haettua, toisaalta hyvä näin, sitä sai mukavasti lepoa ja muuta puuhasteltavaa.

Juoksua tuli joulukuulle reilu sata kilsaa, se meni sinne minne pitikin. Paljoa enempää ei ollut ajatuksena juostakaan, enempi piti hiihdellä. Hiihtoa tuli kuitenkin vain vajaat 60 kilometriä, siihen vaikutti lähinnä aika pula joka iski juuri siihen hetkeen kun oli aikomus hiihtää enempi, no tammikuussa sitten lisää sitäkin herkkua.

Salilla tuli tehtyä voimatreeniä vajaat kymmenen tuntia ja kun tähän lisätään vielä päälle kehonhuoltoa seitsemän tunti ja fillarointia 130 km on kuukausi paketissa.

Tammikuussa sitten enempi hiihtoa peliin jos kelit vain jatkuu suosiollisena

-J-

Share this post: