Back in business!

Jippii!! Tänään pääsin jo taas juoksemaan! On sitä taas odotettukin. Reilu viikko edellisestä kunnon juoksutreenistä ehti jo kulumaan. Lauantain juoksut jäi sen verran lyhyeksi ettei sitä voi treeniksi sanoa. 
Viimeksi, kun edessä oli puolimaratoni, niin oli sama juttu. Flunssa vaivasi parin viikon ajan ennen Ruisrääkkiä ja juoksusta ei sitten tullut mitään. 
Viikonloppuna on edessä Kaarinan Syysmaratoni ja valmistautuminen on taas mennyt ihan puihin. Pari viikkoa sain treenattua kunnolla, käytyä salilla ja juoksutreeneissä, mutta sitten se kurkkukipu tuli takaisin ja pakotti pitämään tauon. 


Näillä eväillä flunssankarkotukseenIhan laakereilla ei kuitenkaan olla levätty. Koiran kanssa on tullut käytyä kävelylenkkejä ja eilen kävin hierojalla. Hierojalla valmisteltiin jalkoja tulevaan juoksuun. Reisilihakset oli hyvässä kunnossa, ei mitään kiinnikkeitä missään, mutta pohkeet olikin sitten ihan eri asia. Ne oli ihan jumissa ja kipeetähän se hieronta teki. Oiskohan juoksuasennossa jotain parannettavaa?

Lisäksi käytiin eilen illalla miehen ja karvakorvan kanssa kävelyllä Aurajoen rannoilla. Mies nappasi mukaan kameran ja hyviä kuvia saikin otettua! Pari tuntia sitä jokirantaa tuli asteltua ja ihasteltua.

Kuvat kertokoon itse.


Aika mahtavia kuvia se osaa räpsiä eikö vaan?
On Turku vaan kaunis paikka näin syksylläkin. Kannattaa tulla kauempaakin käymään.

Kävelyn jäljiltä oli koirakin ihan poikki ja itse nukahdin sohvalle kesken Mestareiden liigan katsomisen.


Huomenna on tarkoitus mennä salille tekemään kevyt jalkatreeni ja melkein odotankin uusia treenivaatteita. Tuli laitettua tilaus Tritaniumille taas. Tällä kertaa tilasin heiltä osakompressiotrikoot ja topin. Niistä lisäesittely, kun saan testattua ensin. 


Share this post:

6 Comments
 1. iive

  Oi mitä kuvia! Todella hienoja. Noita ei varmaankaan millään ihan automaatti-asennolla räpsitäkään. Ja kuvakulmatkin on viehättäviä.
  Ootko kokeillut pakuriteetä koskaan? Itse lisäsin syksyn flunssa-inkiväärijuomaan pakuritee-pussin ja nyt pitäsi olla kova litku 😀 Yllättäen inkivääri yms. mausteet teki ennen pahanmakuisesta pakurista todella hyvää. Mitä enemmän inkivääriä, sitä parempaa 🙂

 2. Tanja

  Ei ole automaatti-asetuksilla räpsitty ei.. Onneksi joku meillä osaa ottaa laadukkaita kuvia 😀 Itse vasta opettelen kuvaamista.
  Pakuriteetä en ole vielä kokeillut, pitää ehkä laittaa hankintalistalle. Nyt olen vaan tuon inkiväärin ja hunajan voimalla yrittänyt paranella kurkkua. Inhottavaa kun kurkku ei ole kunnolla kipeä vaan vähän vaan karhea ja aristaa pikkuisen niellessä. Nyt jo onneksi vähän parempi kuin viikonloppuna ja alkuviikosta.

 3. Lapinnoita

  Vau, huippu hyviä kuvia. Kyllä olet oikeassa, että Turku on kaunis kaupunki kun kuvia katselee 😀

  Toivottavasti pääset starttaamaan puolikkaalle, tsemppiä koitokseen 😀

  -Lapinnoita-
  http://tunturinjuuressa.blogspot.fi

 4. Junsu

  Tsemppiä hurjasti juoksuun ja wau miten hienoja kuvia!! 🙂

 5. Tanja

  Kiitos tsemppauksesta! Kerron sitten juoksun jälkeen miten kävi 🙂

 6. Tanja

  Kiitos kiitos 🙂 Oletko tulossa reitin varrelle?

Comments are closed.