Blogin uusi ilme ja maratonijännitystä

Olen jo jonkin aikaa miettinyt muuttaa blogin ulkonäköä hiukan, mutta en ole oikein osannut päättää millaisen siitä haluan. Nyt sain aikaiseksi muokata tuon bannerin ja vähän värejä. Tausta väriksi valitsin yhden lempiväreistäni, vaalean sinisen. Samalla vaihtui tekstien fontit ja väritykset. 
Ensin ajattelin muuttaa kokonaan tuota ulkoasua ihan erilaiseksi, mutta se tuntui liian isolta muutokselta nyt tällä hetkellä. Halusin kuitenkin säilyttää jotain vanhaa. 

Mitäs mieltä olette uudesta ulkoasusta? 

Eilen kävin pienellä juoksulla testaamassa Luolavuoren mäkeä. En ollutkaan aiemmin juossut siellä, vaikka juoksukoulu siellä onkin käynyt. En vaan ole sattunut mukaan niillä kerroilla. On muuten aika rankka mäki! Pari kertaa jaksoin juosta mäkeä, mutta sitten sain jo taas luovuttaa, koska tuo kurkkukipu haittasi pikkuisen hengitystä. Mutta ainakin vähän pääsin liikkeelle. 
Tänään oli tarkoitus käydä juoksemassa pitkä lenkki Vauhtisammakon porukan kanssa, mutta taitaa sekin jäädä väliin, nyt on nimittäin nenäkin tukossa. Ja ulkona tulee vettä.. Ehkä sitä sitten salille menisi käymään, tai sitten ei 🙂 Vaikeita päätöksiä, kun kuumetta ei ole, mutta silti on vajaakuntoinen ja voimaton. Vajaa viikko aikaa parannella itseään nyt, jotta jaksaa viedä tuon Kaarinan Syysmaratonin puolikkaan läpi. Mutta eiköhän se onnistu. Ajattelin käydä muutaman lenkin viikon aikana tekemässä. Yhden pidemmän ja muut vähän lyhyempiä. Ja kaikki halukkaat saa mielellään tulla kannustamaan reitin varrelle! Tapahtuma alkaa 10 km juoksun startilla klo 10.35, puolimaratonarit lähtevät 10.45 ja maratonin juoksijat ylittävät lähtölinjan klo 11.00. Ja tämä on siis ensi sunnuntaina lauantaina Kaarinassa. Lähtöpaikka on Kaarinan lukion edustalla, jossa on myös maalialue.
Tajusin muuten juuri, että jouluun on enää vähän reilu 2 kuukautta!! Apua! Pitääks mun nyt alkaa osteleen niitä lahjoja vai ehdinks mä vielä? Onneks ei ihan hirveitä määriä tarvii ostella. Mulle tuli Ikeasta joku joulumainos jo. Muuten oon onnistunu välttämään noi joulujutut. Paitsi, että Citymarketiin oli tullut jo joulukalenterit. Mies osti kalenterin koiralle jo nyt, koska viime vuonna ei joulukuun alkaessa ollut enää koirien kalentereita jäljellä, oli vaan kissoille. Eikä nyt meidän kaverille mitään kissojen kalenteria voi ostaa 🙂 Ja ostihan tuo kuopuksellekin kalenterin valmiiksi jo 🙂 
Kyllä se vaan väkisinkin lähestyy tuo jouluaika. Kohta ei enää voi mennä kauppoihin ilman, että joululaulut raikaa ja joka puolella on joulukoristeita ja leluosastot pursuavat yli rajojensa. Jotenkin menee liian pitkälle mun mielestä, kun jo kuukausia ennen joulua aloitetaan se hössötys. Mun mielestä riittäisi hyvin, kun aloitettaisi vasta viikko-pari ennen ensimmäistä adventtia. Mutta se on vaan mun mielipide ja tiedän montakin ihmistä, joilla on tässä vaiheessa jo lahjat ostettuna ja uudet koristeet hankittuna tai ainakin aloitettu tuo joulun odotus. Ei se tee heistä mitään huonoja ihmisiä silti 🙂 
Nyt taidan kiivetä koiran viereen sohvan nurkkaan, ottaa peiton päälle ja jatkaa mun kirjan lukemista. 
Ei muuta kuin mukavia sunnuntaioloja kaikille!
Share this post:

2 Comments
  1. Junsu

    Tanja! Kaarinan syysmaraton on lauantaina!! 😀 Älä missaa lähtöä! 😉

  2. Tanja

    No niinhän se onkin ? Ajattelin lauantaita ja kuitenkin kirjoitin väärin. Pakko muokata ? Ja en missaa!!

Comments are closed.