Vähän salia, ulkoilua ja uuden kameran testailua

Mulle tuli synttärit vähän etuajassa tänä vuonna. Ostin itse itselleni synttärilahjaksi ihan ikioman kameran. Aiemmin olen kuvaillut joko miehen Nikonilla tai mun kännykällä. Miehen kameralla kuvaus on ollut vähän tahmeaa, koska en ole koskaan opetellut käyttämään sitä kunnolla, koska olen varonut sekoittamasta toisen säätöjä siitä. En siis ole koskaan järkkärillä pahemmin kuvaillut.
Luin jo tuossa syksyllä Olympuksen uudesta PEN E-PL7-mallista, jota on mainostettu bloggareiden kamerana. Enkä enää yhtään ihmettele tuota, on se vaan niin näppärä! Kamera on juuri sopivan kokoinen mukana kannettavaksi vaikka jatkuvasti, lisäksi se on helppo ja selkeä käyttää. Jopa minä olen innostunut tutkimaan sitä ja hakemaan uusia toimintoja siitä, ja niitähän riittää.
Parhaana ominaisuutena on tuossa kamerassa ehkä WiFi-yhteys. Saan kuvat suoraan kamerasta vaikka kännykkään ja sitä kautta Instagramiin tai Facebookiin. 
Ehkä opin joskus vielä ottamaan hienoja kuviakin 🙂

Eilen käytiin miehen kanssa Naantalissa koiraa kävelyttämässä illalla ja nappasin kameran mukaan. Tänään aamulla kamera pääsi mukaan salillekin. 
Alla muutamia räpsäisyjä ensikokeiluna, jatkossa ehkä parempilaatuisia kuvia muutenkin blogissa. Share this post:

6 Comments
 1. Laura

  Mulla on ollut sama kamera harkinnassa ja kyllähän nämä sunkin kuvat näyttävät superhyviltä! Ehkä voisinkin ostaa ennenaikaiseksi synttärilahjaksi sen itselleni… :')

 2. Tanja

  Kyllä suosittelen tämän kameran ostamista. Todella helppokäyttöinen ihan aloittelevallekin kuvaajalle ja niin kevyt kantaa mukana!
  Ja kiva, kun pidit kuvistani 🙂

 3. Nimetön

  Tosi hyviä kuvia! 🙂 Oi ei, iskee kamerakuume…

 4. Tanja

  Kiitos 🙂 Ei muuta kuin kamera hankkimaan 😉

 5. Junsu

  Upeita kuvia Tanja!

 6. Tanja

  Kiitos Junsu 🙂

Comments are closed.