Sinne meni hippulat vinkuen

Taasko se viikonloppu meni?? Näkikö joku mihin se meni, pitäisi saada kiinni ja hakea takaisin. Lähtee aina niin nopeasti. 
Mitään en ole saanut tehtyä. Tai no, perjantaina illalla käytiin salilla klo 8 jälkeen. Luultiin, että oltaisi aika pienellä porukalla siellä, mutta ei mitään. Ainakin 10 muutakin treenaajaa siellä jaksoi rautaa nostella. Ei kaikki ollutkaan keppostelemassa. 
Lauantaina nukuttiin pitkään, kun ei oltu suunniteltu mitään treenejä sille päivälle. Molemmilla on pientä flunssaa ollut päällä viimeisen kuukauden. Mulla meni jo ohi välillä ja juoksemassakin kävin vähän, mutta nyt taas on kurkku kipeenä. Pitänee varmaan sitä pakuria ostaa, kuten mulle vinkattiin. 
Iltapäivällä lauantaina leivoin pienen setin porkkanasämpylöitä kuopuksen kanssa. Ne oli ihan perussämpylöitä, ei mitään vähähiilarisia tms. 
Taikinan tein veteen, joukkoon heitin vähän kaurahiutaleita, hunajaa, suolaa, porkkanaraastetta, öljyä, vehnäjauhoja ja kuivahiivaa. Määristä en voi sanoa mitään muuta kuin, että vettä oli 5 dl ja porkkanaa meni 2 kpl, hiivaa pussillinen. Muut meni ihan näppituntumalla. 
Sämpylöitä tuli tuosta määrästä 14 kpl. 


Lisäksi olen viikonlopun aikana pessyt kaikki verhot ja muutenkin pyykkiä. Verhot tuli otettua alas viikon alkupuolella, kun meillä vaihdettiin tiistaina uudet ikkunat koko asuntoon. Nyt on ikkunat vaihdettu, verhot pestynä ja silitettynä osa jo takaisin laitettuna. Mä en ole oikeen sellanen joka vaihtaa verhoja vuodenajan mukaan. Ostan uusia, kun tekee mieli muokata sisustusta muuten vuodenaikaan katsomatta. 🙂 Yleensä se menee niin, että ostaa uudet verhot niin sitten pitää seinät maalata, matot vaihtaa ja puolet kalusteistakin 😀 

Asiasta kukkaruukkuun.. Alkaa taas olemaan pikkujouluaika. Mulla on joka vuosi ongelmana se, että mitä sitä pukisi päälleen. Joku kiva mekko olisi mukava löytää, ja vielä edullisesti. Kuitenkaan en ole ihan hirveästi mekkotyyppiä. Neulemekot menee ihan hyvin arkena, mutta juhliin on hankala löytää, koska olen nirso. Jos maksan mekosta, pitää sen myös olla sellainen mitä voi useamman kerran käyttää eri tilanteissa. Ei saa olla bling blingiä eikä liian pitkä. Ei myöskään mikään roiskeläppä saa olla. Mutta vaikeimman asiasta tekee mun koko. Olen kokoa 32-34 riippuen mallista ja valmistajasta. Nyt vielä salilla treenaamisen mukana on sitten hartiat leventyneet sen verran, että esimerkiksi jakku joka aiemmin oli kuin mulle tehty, on ahdas sekä hartioiden, että hauisten kohdalta. Jos taas noista kohdista on sopiva niin sitten on hihat vähintään 10 senttiä liian pitkät. Ja sama koskee housuja. Lyhyyteni vuoksi lähes kaikki housut on 5-10 senttiä liian pitkiä lahkeista. Ei ole väliä vaikka löytyisi tuumakokoisena 26 tai 27 vyötäröltä, kun pituus on 32. Pitäisi olla enintään 30 ja sellaisella pituudella on vaikea löytää. 
Mutta siis mekko pitäisi olla sellainen joka on mukava päällä, juhlava, sopivan pituinen ja istuva. Pakko varmaan raahautua kaupoille jossain vaiheessa tämän kuukauden aikana, koska pikkujouluihin on nyt 4 viikkoa aikaa. 
Vinkkiä tulemaan vaan 🙂

Ja nyt ulkoilemaan karvakorvan kanssa, sen jälkeen saunaan ja hyvien yöunien kautta uuteen viikkoon! 🙂


Ps. Muistattehan Tritaniumstoren* kampanjan, joka on voimassa 9.11.2014 saakka!!! Koodilla syksy2014 tulee -15% Tritaniumin omista tuotteista!!! 
(*Adlink/mainoslinkki)

Share this post:

4 Comments
 1. Junsu

  Nyt on kyllä niin sitkeää flunssaa liikkeellä! itellä starttaa kuudes viikko 🙁 koittakaahan tekin parantua! 🙂

 2. Lapinnoita

  Kuulostaa NIIN tutulta ylipitkät lahkeet ja hihat, samoissa ongelmissa pyörin, kun pituutta on hurjat 158 😀
  Mä oon tosi laiska lähteen ylipäänsäkään vaateostoksille joten tilailen netistä. Nyt olen jo vuoden verran ostanut Desigual:lin mekkoja ja paitoja. Joissakin malleissa niissäkin on hieman kapeat hihat juuri hauiksen kohdalta, mutta muuten ne on aivan ihania vaatteita,jos vain sattuu tykkäämään iloisista "väriroiskeista "vaatteissa" 😉

 3. Tanja

  Kuin myös paranemisia sinne suuntaan ?

 4. Tanja

  Sähän olet sitten pitkä, mua 4cm pidempi ?
  Desigualin vaatteet on kivannäköisiä, jostain syystä en vielä yhtään ole ostanut. Pitääkin muistaa ens kerralla kun ostaa jotain ?

Comments are closed.