GoExpo2015 arvontaa ja Suomi-Ruotsi maaottelua
GoExpo 2015 on tulossa!!
Mikäli et vielä ole varannut kalenteristasi aikaa maaliskuun ensimmäiselle viikonlopulle niin tee se nyt. GoExpo 2015 valloittaa Messukeskuksen Helsingissä 6.-8.3. 
Tuttuun tapaan messuilta löytyy useita liikuntaan ja kuntoiluun liittyviä osastoja, kuten kuntoilu, fillari, outdoor, golf, ball sports ja horse fair. Lisäksi messuilta löytyy samaan aikaan Kuva & Kamera, Pohjoismaiden suurin valokuvaamisen ja videokuvaamisen erikoistapahtuma.

GoExpossa järjestetään myös Fitness Helsinki-kilpailu kahdeksassa eri sarjassa. Kilpailu on kaksipäiväinen ja siihen osallistuu yli 100 kilpailijaa eri maista. 
Perjantaina messuilla nähdään Crossfitin näytöskilpailuja ja lauantaina käydään historian ensimmäinen Crossfitin Suomi-Ruotsi maaottelu! Tule kannustamaan Suomi voittoon!
runSport-alueelta saat paljon hyviä vinkkejä juoksuharjoitteluun ja juoksutekniikkaan. Samalla voit testata erilaisia juoksukenkiä ja muita juoksuvarusteita. 

Fillari-messuilla voit kokeilla eri merkkien mallistoja ja valita itsellesi parhaiten sopivan pyörän. Lisäksi alueelta löytyy lapsille liikennekaupunki, jossa myös perheen pienimmät pääsevät testaamaan polkupyöriä. 

Ja jotta messuille lähtösi olisi vielä helpompaa, arvon yhteistyössä GoExpo 2015:n kanssa 5 kpl 2 lipun paketteja messuille. (yleisölipun arvo 18€/kpl, paketin yhteisarvo 36€)

Kumpi voittaa Crossfitin ensimmäisen Suomi-Ruotsi maaottelun?Kommentoimalla voit osallistua arvontaan joko blogissa, Facebookissa, Instagramissa tai lähettämällä sähköpostia blogin osoitteeseen. Osoitteet löytyvät sivupalkista, mutta tässä ne vielä uudestaan:

https://www.facebook.com/yksipaivaelamasta?ref=hl
http://instagram.com/yksipaivaelamasta/
[email protected]

Viimeinen osallistumispäivä on 28.2.2015.

Muista myös kutsua kaverisikin osallistumaan, näin vahvistat mahdollisuutesi päästä messuille!

Share this post:

12 Comments
 1. Nimetön

  Suomi voittoon!

 2. Peekoo

  Ruotsi 😛
  pussikarhu(at)luukku.com

 3. Nimetön

  Suomi!
  minnaeasikainen(a)gmail.com

 4. Hiipi

  No kyllä mäkin Suomea veikkaan 😛
  thlaspi (ät) gmail . com

 5. Tanja

  Arvonta on nyt suoritettu ja voittajille on ilmoitettu sähköpostitse.
  Pyydän vielä sähköpostin saaneita vastaamaan sähköpostiini pyydetysti 3.3.2015 mennessä.
  Maaottelun voittajaksi veikattiin Suomea äänin 27-1.

  Paljon kiitoksia kaikille osallistujille ja toivottavasti viihdytte blogini parissa vielä jatkossakin!

  Tulkaa moikkaamaan jos GoExpossa tunnistatte!

  Ihanaa kevättä kaikille 🙂

Comments are closed.