Enää yksi yö

Pakko myöntää, että pientä kisajännitystä alkaa pikkuhiljaa olemaan. 
Huomenna se päivä sitten on, ihan ensimmäinen puolimaratoni!! 

Tämä viikko on mennyt aika rauhallisesti. Maanantaina oli juoksukoulun kanssa rauhallisempi treenipäivä ja mun osalta se jäi vielä rauhallisemmaksi kuin muilla. Puolessa välissä tuntia iski migreeni. Alkoi salamoida silmissä ja kuvioita vilisi sinne tänne. Siinä sitten jäi treenit kesken ja istuin sivussa katsomassa kun muut rehkivät. Pikkuisen jäi harmittamaan, mutta eihän sille mitään voi. Muuten olisin varmaan lähtenyt pois treeneistä, mutta jäin odottamaan kun mies oli kuitenkin treeneissä mukana.
Eilen kävin pienen todella kevyen lenkin tekemässä, siinä ne tämän viikon treenit sitten olikin.
Salilla en ole tällä viikolla käynyt ollenkaan. Kotona on venytelty lihaksia, ettei ihan toimettomana sentään ole oltu. Ja tietysti ollaan tankattu vähän enemmän hiilareita ja nesteitä pitkin viikkoa. On tullut jopa herkuteltua hieman 🙂

Tänään sain vielä teipit vasempaan jalkaan, kun ei tuo nilkka oikein meinaa kuntoutua. Välillä särkee vaikkei onneksi juoksun aikana pahemmin kipuile, ainakaan lyhyiden lenkkien aikana.
Eilen tajusin, että jos meinaa saada kinesiot siihen puolikasta varten niin ehkä pitäisi se aikakin varata jo. Miten niin viime tipassa?? 
Onneksi sain vielä varattua ajan Einille, joka on hierojana myös Vauhtisammakolla. Tänään menin suoraan töistä Einiä moikkaamaan ja sain pohkeeseen ja sääreen teipit ja ensi viikolla menen vielä käymään ja katsotaan kunnolla nilkan ja jalan kunto.Nyt on viikonlopun tavarat pakattuna ja maha täynnä ruokaa. Voisi melkein maata sohvalla loppuillan 🙂Aamulla auton nokka siis kohti Forssaa ja Suvi-illan maratonia. Toivottavasti keli suosii juoksijoita ei liian lämpimästi eikä sateisesti 🙂

Kaikki mukaan reitin varrelle kannustamaan jos ette ole juoksemassa! 


Share this post: