Turun kiertelyä kuvina

Turun ympäristössä on paljon kivoja paikkoja, joissa voi käydä valokuvailemassa ja ihan vain katsomassa ympärilleen. 
Tänään aamulla oli sen verran kiva aurinkoinen ilma, että aamupalan jälkeen napattiin pyörät alle ja lähdettiin kuvailemaan.

Poljettiin kotoa ensin Pansioon tai oikeammin Artukaisten lentomajakalle. Oltiin joskus aiemmin luettu, että sieltä sellainen löytyisi. Noi meidän polkupyörät olisi tänään voineet olla maastopyörät ainakin osan matkasta. Mutta onneksi ne on suhteellisen kevyet, niin niitä jaksoi kantaakin kallion reunaa ylöspäin. 

Onhan sekin tietysti sotkettu töherryksilläMajakalta poljettiin sataman suuntaan ja pysähdyttiin Turun linnalla hetkeksi, josta olikin kiva jatkaa jokirantaa kohti keskustaa. Vauhti oli leppoisaa sunnuntaipolkemista. Käytiin kahvilla nyt pääsiäispyhänä taas ovensa avanneessa Cafe Qwenselissä, josta kerroin jo viime kesänä tässä kirjoituksessa.


Turun linnalla
Mylly, joka on antanut nimensä Myllysillalle


Cafe Qwenselin herkkuja
Matka jatkui kahvittelun jälkeen Halistenkoskelle ja sieltä kotiin päin. Tämän päivän pyöräretkeen meni aikaa 4 ja puoli tuntia.Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin onkin hyvä päättää pyhät ja lähteä kohti arkea 🙂Share this post: