Terve Olo 2016 lippuarvonta

Tulevana viikonloppuna (28.-30.10.2016) järjestetään Turun Messukeskuksessa ensimmäistä kertaa Terve Olo 2016 tapahtuma ja mukana tapahtumassa Turun Messukeskuksessa on myös Evoke Natural Goods, jonka tuotteita olen aiemminkin hehkuttanut. Evoken tuoremehut ja proteiinipatukat ovet hyvä välipala työpäivän aikana tai salitreenin jälkeen, sillä ne sisältävät huomattavan määrän proteiinia ja niistä saa sopivasti terveellistä energiaa. Sain Evokelta kaksi (2) pääsylippua arvottavaksi Terve Olo 2016-tapahtumaan, joten nyt saa huutaa hep! se, joka haluaisi lipun tuonne tapahtumaan. (tarkemmat ohjeet alempana)

Terve Olo tapahtuma uppoutuu liikuntaan, ravintoon, terveyteen, hyvinvointiin ja muotiin ja innostaa sekä miehiä, että naisia lähtemään mukaan oppimaan ja tutustumaan uusiin tuotteisiin.

Itselleni nämä kaikki edellä mainitut ovat erittäin lähellä sydäntä ja olen innoissani lähdössä Messukeskukseen lauantaina katsomaan mitä kaikkea mielenkiintoista sieltä löytyy. Myös Evoken tuotteet ovat siellä esillä, kannattaa käydä tutustumassa 🙂

Pari kolme vuotta sitten liikunnan aloittaessani huomasin, että terve elämä ei ole pelkästään liikkumista vaan siihen kuuluu niin paljon muutakin. Oikealla ravinnolla on suuri vaikutus hyvinvointiin ja nykyään katsonkin hieman tarkemmin mitä syön. Edellä mainittujen lisäksi on hyvä kiinnittää huomio uneen ja sen laatuun. Liian lyhyet yöunet tai huonosti nukuttu yö vaikuttavat koko seuraavan päivän ajan vireystasoon ja myös omaan mieleen.

Samaan aikaan Terve Olo tapahtuman kanssa Messukeskuksessa on Osaava Nainen sekä Outlet-tapahtumat ja yhdellä lipulla pääset kaikkiin kolmeen tapahtumaan.

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla postausta. Kerro kolmella sanalla oma näkemyksesi mitä terve olo pitää sisällään. Arvon liput yksitellen, joten kaksi onnellista saa itselleen lipun tapahtumaan.
Muista laittaa postaukseen myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan ilmoitettua voittajille.
Arvonta on avoinna torstai-iltaan klo 20 saakka, jonka jälkeen arvon nuo liput.

(yhteistyössä Evoke Natural Goods)

Share this post:

6 Comments
 1. Nimetön

  Onnellisuus, liikunta ja ruoka.

  Miia

 2. Nimetön

  Energiaa,iloa ja elinvoimaa.

  (laitan sähköpostiosoitteeni sulle s-postiin)

  – katjuliini –

 3. Nimetön

  Vieläkö ehdin?

  Vihreää (ravinto), keltaista (aurinko) ja punaista (rakkaus)

  -Sari

 4. Tanja

  Arpaonni osui tällä kertaa Anulle ja Miialle 🙂
  Onnittelut voittajille! Laitan lisätiedot sähköpostitse tulemaan.

 5. Unknown

  Kiitos, jään odottelemaan lisätietoja 🙂

Comments are closed.