Mun uudet Converset och samma på svenska

Mä ostin sunnuntaina itselleni elämäni ensimmäiset Converset! Oon jo kauan etsinyt itselleni uusia tennareita, koska vanhat alkavat olla vähän kulahtaneet. Paljon niillä onkin tullut tallottua. Ostin ne pari-kolme vuotta sitten Stockan Hulluilta päiviltä ja mun mielestä ne oli suhteellisen edulliset, 39€ Lacosten tennareista. Ne on olleet todella hyvät jalassa ja hintansa edestä ovat palvelleet.
Aloin vähän aikaa sitten etsimään uusia ja vaikeaa oli. Tennareissa pitää olla vähän pohjaa, ettei jalka tuhoudu ihan kokonaan. Ne halvemmat ja yleensä ohutpohjaisemmat, kun tahtovat olla huonoksi jalkapohjille. 
Ensin yritin löytää jotkut muut kuin perus Conssit, mutta nyt pari päivää noilla talsineena on pakko sanoa, että olen ihan tyytyväinen 🙂

Vähän aikaa sitten multa myös kysyttiin miksi en kirjoita ruotsiksi tai englanniksi ollenkaan. No, en oikeastaan ole tullut ajatelleeksi sitä, mutta miksei.. Ainakin postauksesta voisi tehdä lyhyen koonnin jos ei molemmilla kielillä, niin ainakin toisella niistä.
Ruotsin kieli, kun on mulle kuin toinen äidinkieli melkein. Tai ainakin ollut. Mun lapset on aina käyneet ruotsinkielistä koulua ja kotona on puhuttu pääasiassa ruotsia lasten ollessa pieniä. Nykyään puhutaan suomea ja ruotsia sekaisin, ehkä hieman enemmän suomea. 


Fick en förfrågan för en tid sedan varför jag inte alls skriver på svenska eller engelska. Har faktiskt inte alls tänkt på det förut, men varför inte.. 
Jag kan ju åtminstone referera av den finska texten till att börja med.
Svenskan har vi ju haft i familjen som andra språk, eller då barnen var små var det första språket eftersom barnen alltid har gått i svenskspråkig skola.
Nuförtiden pratas det båda språken, finska och svenska, kanske lite mera finska. 
Ni får gärna komma med kommentar gällande språken 🙂

Köpte mina allra första Converse i söndags. Har redan läge tänkt på att köpa nya sneakers, eftersom de gamla börjar bli en aning slitna. Försökte först att hitta ett par som inte var Converse, men hitta inte sådana som kändes bra på foten och var i den prisklass jag hade tänkt mig. Nu har jag gått med dem ett par dagar och är jätte nöjd med mitt val 🙂


I just bought me my first pair of Converse and I already love them! 
And one of my friends asked me a while ago, why I don’t write in Swedish or English at all. Well, haven’t thought about it before, but why not. At least in short way 🙂 Just the important things.
Please give me some feedback about my writing in English if You feel for it 🙂
Share this post: