Lauantaisuunnitelmia

Aurinkoista lauantaiaamua vaan kaikille! 
Tänään olisi tarkoitus käydä salilla heti, kun koira on lenkitetty ja sen jälkeen siirrytään Turun keskustaan. Turussa on tänä viikonloppuna Saaristolaismarkkinat ja jokiranta kuhisee ihmisiä. Ihanan ilmankin ovat näköjään tilanneet tälle päivälle. 
Lisäksi pitää käydä nopeasti Ruohonjuuren kautta, koska ajattelin tehdä vähän terveellisiä herkkupatukoita taas. Niistä kerron sitten, kunhan saan ne tehtyä ja maisteltua.
Eilen päätettiin työviikko taas joogaan ja kyllä se vaan on hyvä keino rentouttaa itsensä viikonloppua varten ja samalla tuntuu kuin koko pää nollautuisi viikon hektisyydestä ja ajatuksista. 
Me ollaan tuolla joogassa harjoiteltu käsillä seisontaa, päällä seisontaa ja nyt viimeisimpänä skorpioni. Siitä alla todiste, että jopa minä taivuin siihen ihan ok. 
Vielä vähän pitää opetella ottaa tukea vatsalihaksista, niin menee vielä paremmin. Sitten vielä kaikille muistutusta siitä, että myös viikonloppuna pitäisi muistaa juoda vettä ihan samalla tavoin kuin viikollakin. Kun nesteytys on kunnossa, jaksaa paremmin. Salilla voit saada jopa 17% enemmän toistoja aikaiseksi, kun nestetasapaino on kunnossa. Tällainen tutkimus on kuulemma tehty Connecticutin yliopistossa 🙂

Ei muuta kuin mukavaa lauantaita kaikille, nauttikaa auringosta!


Vi har Skärgårdsmarknad i Åbo idag, som också jag har tänkt besöka efter gympasset.
På kvällen ska jag laga hälsosamma och jättegoda ”godis”stänger, berättar om dem lite senare.
Var på joga igår och avslutade den hektiska arbetsveckan med avslappnande övningar. Kändes så skönt att kasta alla tankar ur huvudet. 
Kom ihåg att dricka tillräckligt med vatten! Man kan klara av upptill 17% mera reps på gymet om man har vätskebalansen i skick! Detta har de forskat fram vid Connecticut university.

Ett trevligt veckoslut till alla! Njut av solen 🙂

Share this post: