Viikon 42 treenit

Viikonlopun messuiluista on palauduttu hierojalla ja kampaajalla. Huomenna alkaa myös viikon treenit ja juoksupainotteista näyttäisi olevan.

Polkujuoksumaisemia

Vaikka normaalit juoksukoulun treenit oli tauolla syyslomien vuoksi ei ilman treenejä tarvinnut olla, koska viime viikolla aloitettiin uudenlainen treeni ultrajuoksukoulussa ja saatiin päätökseen polkujuoksukoulu. Juoksun lisäksi kävin pari kertaa salilla ja kokeilin josko olkapää jo kestäisi tekemistä, mutta ei vielä.. Torstaina olisi edessä käynti fyssarilla.

Miten nuo treenit sitten viime viikolla jakautui?

No aloitetaan vaikka jo ihan sunnuntaista, jolloin salilla aloitettiin uusi treeni joka käynnistyi kyykyistä. Kevyitä painoja pitkää sarjaa, 10×10 ja 20 kiloa. Lisänä vähän askelkyykkyjä ja etukyykkyjä 3×12 sarjana. Seuraavana päivänä ei vielä jaloissa tuntunut pahemmin, mutta tiistaina kyllä..

Maanantai, ultrajuoksutreeni

1:07:25h / 8,68 km
keskivauhti 7:46 min/km

Tiistai, salitreeni

yläkehotreeni,
pääliike penkkipunnerrus vaihtui kulmasoutuun 10×10 / 15 kg
ojentajapunnerrus 3×12 / 10 kg
hauiskääntö taljassa 3×12 / 10 kg

Keskiviikko, polkujuoksu

1:06:46h / 6,82 km
keskivauhti 9:47 min/km

Torstai, salitreeni

maastavedot 10×10 / 30kg
ojentajapunnerrus pään taakse käsipainolla, 3×12 / 4kg

Perjantai, polkujuoksu

1:03:08h / n 7km

Lenkillä kallo jäi tauolle vähäksi aikaa ja Movescountin kartta näyttää siltä kuin olisi juossut Haunisten altaan yli toiselle puolelle. Ja ei, en uinut.

Lauantaina ja sunnuntaina oli treeneistä lepoa, mutta seisoin molempina päivinä I love me-messuilla noin 8 tuntia putkeen. Hyvin meni sekin ja aika kului todella nopeasti.


Tälläkin viikolla taitaa treenit olla juoksupainotteisia, mutta myös joogaa mahtuu mukaan 🙂

Ihanaa alkanutta treeniviikkoa kaikille!

Share this post: