Vieroitusoireita

En olisi muutama kuukausi sitten uskonut jos joku olisi väittänyt että voin saada vieroitusoireita kun en pääse salille. No nyt sekin on koettu. En siis ole koko viime viikon enkä tämän alkuviikon aikana päässyt salille. Lääkärin määräämää lepotaukoa on vielä kärsittävänä muutama päivä. 
Viikko sitten lauantaina nousi korkea kuume jonka lääkäri totesi keuhkokuumeen aiheuttamaksi. Maanantaina pääsin nyt takaisin töihin, mutta treenikielto on vielä viikonloppuun saakka voimassa.
Koko viikonlopun ja nyt alkuviikon on mielessä pyörinyt treeniohjelma ja uuden sellaisen suunnitteleminen. Vielä ehdin treenata uudella ohjelmalla kolmisen viikkoa ennen lomaa.

Mitäs muuta sitten on tullut tehtyä kuin suunniteltua treenejä…
No pikkuisen jo odotan tulevia pikkujouluja jotka on tulevana perjantaina. 
Torstaiksi on varattuna kampaaja-aika luottokampaamostani ja tarkoitus on leikata sekä värjätä hieman. Katsotaan nyt mitä siellä keksitään pääni menoksi tällä kertaa. Hyvä saada hiukset kuntoon myös tulevaa reissua varten. Lyhyet hiukset on suht helppohoitoiset, paitsi aamuisin ne on pakko laittaa kuntoon ettei ne ole ihan päätä myöden. Mun hiuslaatu on piikkisuora ja ohut, mutta  aina  niihin on keksitty jotain kivaa. 

Viikonloppuna on tarkoitus mennä salille, joten pikkujoulut menee aika matalalla profiililla. Tarkoitus olisi myös käydä ostamassa Australiaan vietävät tuliaiset. 
Lisäksi reissua varten tarvitsee vielä hankkia kunnon aurinkovoidetta, vähintään 35-40 suojakertoimella, matkakokoiset hiustuotteet yms kosmetiikka. 
Myös jonkin sortin päähineen tarvitsen, ilman sitä ei kauan jaksa kuljeskella auringossa, eikä se ihan suositeltavaakaan olisi. 
Toinen isompi matkalaukkukin pitäisi saada jostain lainaan. Yhdellä pärjää menomatkan, mutta takaisin tullessa voi tavaraa olla hieman enemmän. 

Nyt alkaa taas matkakuume nousta kun suunnittelee näitä ostoksia.. Vielä kolmisen viikkoa pitää jaksaa odottaa. Sitten onkin edessä 26 tuntia matkustamista ja 2,5 viikkoa lomaa 🙂

Share this post: