Viekö tie Berliiniin?

Pari viikkoa sitten sain ilmoituksen Lontoon maratonin järjestäjiltä, ettei onni potkaissut arvonnassa ja paikka sinne jäi saamatta. Sinänsä en yhtään yllättynyt etten saanut paikkaa arvonnassa, sillä vuosi sitten arvontaan oli osallistunut noin 250 000 juoksijaa ja mukaan pääsi vain 50 000, joista vain 1500 Brittien ulkopuolella asuvia. Ja mitä olen lukenut somessa muiden arvontaan osallistuneiden kommentteja, ei kovin moni muukaan suomalainen tainnut saada osallistumisoikeutta. Yksi on tähän mennessä osunut silmään. Onnittelut hänelle! 🙂

Kun tuo ilmoitus tuli, ettei meistä kumpikaan pääse Lontooseen, aloimme miettiä vaihtoehtoista tapahtumaa jonne lähtisimme juoksemaan maratonia ensi vuonna. Tallinnassa tuli käytyä juoksemassa viime ja tänä vuonna, joten olisi mukava päästä seuraavaksi johonkin uuteen paikkaan juoksemaan. Tuttu vinkkasi Berliinin maratonin arvonnasta, joka aukeaa 19.10. ja kehui tapahtumaa tämän vuoden kisan perusteella. (kiitos Anu) No miksei.. Berliini on muutenkin ollut meidän matkailun ”To do-listalla” ja sinne olisi myös lyhyt lentomatka ihan vaan viikonloppureissua ajatellen. Saksassa en ole itse aiemmin käynyt muuten kuin parilla välilaskulla lentokentällä Munchenissa ja Frankfurtissa. En myöskään puhu saksaa, mutta sitä tuskin juostessa tarvitsee.

Berliinin maratonille on mahdollista osallistua myös 2-3 hengen joukkueena, joten ilmoittauduttiin miehen kanssa 2 hengen joukkueena arvontaan, tai minä ilmoitin meidät molemmat.  Kotona sohvalla kuumeessa maatessa ehtii paljon. Joko molemmat juoksee siellä tai ei kumpikaan. Joukkueen ei tarvitse onneksi juosta yhdessä, vaan molemmat saavat juosta omaa kisaa. Näin ei miehen tarvitse lähteä mun vauhtia hölköttelemään, niin kuin Tallinnassa mentiin tänä vuonna.

Juoksua treenaamassa 

Tulokset tästä Berliinin maratonin arvonnasta tulevat joulukuun alussa, joten sitä ei onneksi tarvitse kovin kauan odottaa. Arvonnan kautta mukaan pääsee 40 000 juoksijaa. Näiden lisäksi mukana juoksee jonkin verran hieman kovatasoisempiakin juoksijoita. Nyt vain sormet ristiin ja tuloksia odottamaan 🙂 Sitten on taas yksi hyvä syy treenata hampaat irvessä.

Share this post:

2 Comments
  1. poppis | pikkuliten

    Onnea arvontaan! Hienoa, että nykyään voi ilmoittautua myös 2-3 hengen porukkana. Mulla kun ei ollut arpaonnea vuoden 2015 maralle mutta miehelläni oli. Niinpä pääsin lähtöviivalle vaikeimman kautta, eli hyväntekeväisyden kautta.

  2. Tanja

    Kiitos! Nyt jännitetään tulosta. ? Olen kuullut, että kyseessä on hyvä kisa ja rata. Oletko osallistunut ensi vuoden arvontaan?

Comments are closed.