Uutuuksia treenivaatekaappiin

Joko olet tutustunut Yvetten treenivaatteisiin?
Sain itse mahdollisuuden blogiyhteistyön kautta tilata testiin heidän ihania uutuuksiaan ja paketti odottikin postissa, kun palasimme Italian reissulta.

Yvette on uusi naisten urheiluvaatebrändi, joka tuo ihania uusia tuulia treenivaaterintamalle. Vaatteita löytyy uima-asuista vapaa-ajan asuihin, omatoimiseen treenaamiseen ja ammattimaiseen urheiluun. Kuosit ovat ihanan raikkaita ja toppeja sekä trikoita koristaa makeat leikkaukset.

Itselläni oli todella vaikeuksia valita kaikkien kauniiden treenivaatteiden joukosta juuri ne omat. Valitsin taas kerran varman päälle ja mustalla mentiin taas, mustahan on aina tyylikäs. Seuraavaksi sitten värejä 🙂

Topin osalta päädyin hieman rohkeampaan vaihtoehtoon, takaosasta verkkokuvioiseen Yvette Emerald Stone-malliin. Ensin arkailin sen paljastavuuden takia, mutta rohkaistuin lopulta ja se on aivan ihana! Vielä kun sen alle laittaa Yvette Donna-urheilurintaliivit on lopputulos todella hyvä.
Urheilurintaliivit istuvat todella hyvin, hengittävät, tukevat ja ovat napakat päällä. Toppi taas on sopivasti löysä, ei purista mistään ja antaa hieman anteeksi vatsamakkaroita (peittää ne sopivasti) 😀 Lisäksi se tuo esille treenatun selän mukavasti. Vielä, kun saisi yläselän lihakset kuosiin, ainakin on motivaatiota nyt.

Treenilegginseissä mietin kauan parin vaihtoehdon välillä ja väreissäkin oli muutamia vaihtoehtoja. Näin heidän verkkokaupassaan uutuusmallin Yvette Glorian, jossa oli mustalla pohjalla tekstuurimaista kuosia, verkkomateriaalia ja kivoja leikkauksia ja päädyin tilaamaan ne. Tuosta samasta mallista löytyy myös ihana viininpunainen vaihtoehto, joten värivalikoimaa on.
Itse ihastuin näiden korkeaan vyötäröön, koska haluan, että salilla ja juostessa voi treenata ilman, että tuntuu kuin housut putoaisivat jalasta ja maha pursuaa vyötärönauhan yli. Ja näissä se toimii!

Samaa Yvette Gloria-mallistoa löytyy myös treenitakki, jossa toistuu sama kuvio ja kangas sekä ihanat leikkaukset. Hieman harmittaa jälkikäteen, että tilasin myös sen mustana, sillä kyllähän se viininpunainenkin on ihana.

Käy ihmeessä tutustumassa Yvetten verkkokaupan tarjontaan ja jos olet 30.9. Turussa niin pääset Vauhtisammakon Juoksumessuilla (Sirkkalankatu 13) tutustumaan Yvetten valikoimaan myös paikan päällä.

(kaupallinen yhteistyö Yvette, tuotteet saatu blogin kautta)

Share this post: