Tuliaisia

Perjantain pikkujouluista selvittiin todella hyvin. Aloittelimme Ravintola Koulussa, jossa meille esiteltiin oluen valmistuksen eri vaiheita sekä maistiaisia Koulun omista olutlaaduista. Ravintola Koulu valmistaa olutta ainostaan omaan myyntiin eli heiltä ei voi ostaa pullotettuna ja viedä kotiin. Eikä heidän tuotteitaan myöskään löydy jälleenmyyjiltä. 
Oli aika mielenkiintoista kuulla eri valmistusvaiheet ja saada maistaa neljää toisistaan huomattavasti eroavaa olutta. Mukana oli myös jouluolut, jossa mausteena oli neilikka. Hieman glögin makuinen mutta ihan hyvää. Ei kuitenkaan välttämättä kesäkuumalla maistuva.
Ravintola Koulusta siirryimme Logomoon, jossa oli ruokailu. Ruokailu meni hieman huonoissa merkeissä, sillä kun kyseessä oli pikkujouluporukoiden ruokailu, oli ruoka esillä noutopöydässä. Ruokailu oli alkanut kuudelta ja kun me tulimme paikalle ja aloitimme ruokailua seitsemän aikaan, loppui osa ruuista kokonaan ja osaa sai odottaa jonossa noin kymmenen minuuttia. Oli ilmeisesti laskettu menekki hieman väärin. Porukka alkoi olemaan hieman kärsimätöntä, sillä osa oli syönyt päivällä kevyemmin ja ajatellut satsata illan syömiseen kunnolla. Toivottavasti jatkossa Logomossa osataan arvioida menekki paremmin.
Ruokailun jälkeen siirryimme katsomaan Stand Up Turku esitystä, jossa oli esiintyjinä neljä eri stand up koomikkoa. Hauskojahan he kaikki olivat omalla tavallaan ja erilaisia myös. 
Esityksen jälkeen siirryttiin porukalla Turun keskustan yökerhoon, josta lähdimme kotiin jo yhden aikaan. Ja seuraavana päivänä päästiin salille pirteinä jo puolen päivän jälkeen tyytyväisinä siitä että selkäranka piti loppuun asti.

Tänään olen ollut ostelemassa tuliaisia Australiaan vietäväksi ja myös muita reissuun mukaan otettavia tavaroita kuten aurinkorasvaa, shampoot, hoitoaineet ja rakkolaastareita. 
Löysin H&M:n aletangosta pari ihanaa paitaa reissua varten. Ja muistin jopa vedenkestävällä ripsarinkin hankkia jo. 
Reissuun on nyt vajaa kolme viikkoa ja kaksi seuraavaa viikonloppua on ohjelmaa valmiiksi niin oli hyvä saada tehtyä ostokset valmiiksi. 

Nyt on taas yksi viikonloppu ohi ja huomenna taas töihin. 
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Share this post: