TRX- treenistä pelastus viikolle!

Tässä on tullut taas muutama juoksun täyteinen viikko tehtyä ja viime viikko ei tuonut muutosta tuohon, siitä huolimatta viime viikon parhaana treeninä nostaisin esiin TRX – harjoituksen.

Koska juoksua on tullut paljon niin kroppa alkoi myös viestittämään tuntemuksia siitä, ei mitään vaivoja tai ongelmia vaan lähinnä tuli sellainen olo että lihakset ovat jossain ihmeellisessä supussa tai möykyssä ja niitä pitäisi saada hieman taas aktivoitua.

Pienen pohdinnan päätteeksi päädyin siihen että TRX – treeni voisi olla normaalia rautojen nostelua parempi vaihtoehto ja pakko myöntää että täysin oikeaan osuin.

TRX-harjoitus todellakin auttaa aktivoimaan lihakset, sillä saa kyllä tehtyä voimatreeninkin helposti, lisää TRX – treenistä voit lukea tästä!

TRX- treeni lämmittely

Alkuun tein TRX -naruilla lämmittelyn, kyykky + kulmasoutu , tätä tein 3* 6 sarjat ja päälle vielä samat 3*6 sarjat kiertoa, Golf rotation

TRX – treeni

⭑ 3* 20 sekuntia lankku kädet kyynärnojassa ja jalat TRX-hihnoissa, on todella tehokas liike ja aktivoi oikein tehtynä keskimmäisen pakaralihaksenkin
⭑3* 20 sekuntia kylkilankku TRX- remmeillä
⭑3*6 sarja lankku + saha, jalat taas TRX- naruista
⭑3* 6 sarja kyykkyjä, kädet suorana pään päällä ja TRX toimi vastuksena 
⭑3* 6 sarja kierron vastustamista, äärimmäisen tehokas liike koko vartalolle ja aktivoi hyvin keskikehoa ja auttaa sen hallinnassa
⭑3*6 sarja ja jalat vuorossa, askelkyykky + ristiaskel taakse. Tämä jos mikä saa hapotusta ja samalla aktivoitua lonkan aluetta
⭑3*6 punnerrus 
⭑3* 6 sarja Kyykky selin makuulla 
Jokaisessa liikkeessä oli siis TRX käytössä ja vastuksena toimi kehonpaino!

Jäähdyttely

Trx- nauhat oli tässäkin käytössä, ensin alaselän venytys kierron kanssa ja päälle rinta- ja corevenytys.
Tämän jälkeen oli kroppa taas kuin uusi, tuntui että lihakset oli taas herätelty horroksesta johon ne olivat menneet juoksusta ja istumatyöstä.

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post:

One Comment
  1. Bea

    Juuri tässä pienestä urheiluvenähdyksestä olen palautumassa ja fysioterapeutin ohjeilla käynnyt kuntosalilla ja venyttelemässä. Kunhan olen täysin kunnossa niin aioin kyllä kokeilla tuota. Haluaisin juurikin sellaisen tehokkaan treenin jossa on käytössä kaikki lihakset.

Comments are closed.