Taas treenikunnossa!

Sinne se viikko taas hujahti ihan huomaamatta. Ja pääsin jopa salille ja lenkkipolulle taas pitkästä aikaa. On se niin jännä miten niitä vieroitusoireita salilla käymättömyydestä tulee nopeasti. Olis halunnut lähteä treenaamaan jo paljon aikaisemmin, mutta päätin kuunnella lääkärin määräystä, jos vaikka sillä välttäisi uudet flunssat.

Maanantaina tehtiin kevyt 4 km juoksulenkki suht rauhalliseen tahtiin. Enemmänkin tunnostelin miltä kropassa tuntuu pieni rasitus ja miten keuhkot reagoi hengästymiseen. Ihan hyvin se meni ja ihmeen kevyesti askel rullasi vaikkakin sai vähän varoa, kun paikka paikoin oli jäätä pururadalla.

Tiistaiaamuna oli taas aikainen herätys ja salikäynti. Tehtiin viikonloppuna uusi treeniohjelma taas ja mukaan tuli paljon liikkeitä mitä ei ennen olla tehty. Saa lihakset vähän uusia ärsykkeitä eikä tule treenit liian yksitoikkoiseksi.

Keskiviikkona kävin yksin lenkillä illalla, koska mies teki oman osuutensa jo aamulla samalla kun vei auton Veholle huoltoon. Oli muuten ottanut itselleen taktisesti etäpäivän töistä samalle päivälle kun oli Suomen peli…
Tämä lenkki meni multa hieman ripeämmin kuin maanantain lenkki, kun sai olan yli vilkuilla jotain outoa tyyppiä kun lähti polkupyörällä seuraamaan mua. Ja voin sanoa, ettei ole yhtään kivaa juosta pururadalla metsän keskellä kun ei tiedä mistä se tyyppi ilmestyy seuraavaksi. Onneksi siellä on ihan hyvä valaistus ja oli liikkeellä aika paljon ulkoiljoita. Maksimisyke oli 179 ja keskisyke 163, maksiminopeuskin oli yli 15 km/h. En kyllä enää lähde yksin lenkkeilemään pimeässä sinne metsän keskelle, ennemmin juoksen pyöräteitä pitkin.
Näillä lenkeillä olen saanut myös testattua uutta sykemittaria. Mainitsin tuosta etuajassa saadusta synttärilahjasta aiemmin. Hyvin se Suunnon Ambit2 S vaikuttaa toimivan ja siitä löytyy vaikka mitä toimintoja, ei todellakaan ole pelkkä sykemittari. 

Jalassa oli ZeroPointin kompressiosukat ja Puman Faas350 tossut. Ei ihme, että askel tuntui kevyeltä! 🙂


Torstai oli lepopäivä kuntoilusta ja kotona muuten siivouspäivä. Mun mielestä on kiva siivota torstaina niin jää viikonloppu muulle touhuilulle ja on koti siisti. Meillä oli ihan hyvä työnjako, mies vei koiran pitkälle kävelylenkille sillä aikaa kun mä siivosin. Sain siivota rauhassa ilman että kukaan roikkuu kiinni imurissa. (ja en tarkoita miestäni)

Tänään aamulla oli taas aikainen herätys ja salitreenin vuoro. Tänään piinattiin olkapäitä ja hauiksia. Treenin jälkeen oli lihakset ihan tulessa, ilmeisesti jotain tuli tehtyä oikein.Nyt ei muuta kuin sulatellaan iltapalaa. Tein meille kanafileitä ja uunikasviksia. Ja kyllä taas oli hyvää! Saunassa on käyty ja nyt telkkarista tulee Usa-Kanada peli. Kädessä lasi viiniä ja aikeissa mennä ajoissa nukkumaan niin jaksaa huomenna pitkän lenkin ja illalla vielä juhlistamaan hyvän ystävän 40-vuotis synttäreitä!

Mukavaa viikonloppua!!
Share this post: