Syyskuun kuulumiset

Syyskuu oli ja meni. Kovin oli rikkonainen kuukausi kuntoilun osalta itselleni.
Kuukausi alkoi kevyellä treenauksella ja sen jälkeen alkoikin keventely kohti Berliiniä.
Siihen saakka kaikki menikin suunnitelmien mukaan mutta päivää ennen odotettua starttia tulikin sitten mutkia matkaan.  Berliinin Marathonista lisää täältä!

Sairastellessa menikin sitten kuukauden loppuun ja oikeastaan nyt vasta on tehty kevyttä paluuta treenien pariin.
Harmitus onneksi tuosta väliin jääneestä Berliinistä on mennyt ohitse ja oikeastaan vaan on nälkä kasvanut juoksun suhteen. Samalla on kerrankin ollut aikaa miettiä tulevaa ja tulevia suunnitelmia.

Ajatuksena on vahvistunut se, että nyt muutaman vuoden panostaisi enemmän juoksuun ja koittaisi siinä hieman rajojaan. Toki salia en tule pois kokonaan jättämään mutta ehkä enemmän kuitenkin painoa juoksuun jatkossa. Polut tulevat näyttelemään isoa roolia mutta kyllä tuo maratonin väliin jääminen jäi sen verran kaivelemaan että ehkä sinnekin voisi pienen tavoitteen heittää …

-J-

Jos Jarkolla jäi syyskuun treenit vähäiseksi niin ei minunkaan määrät kovin suuria olleet. Alkukuusta kävin mukana vetämässä parit Vauhtisammakon treenit ja muuten jo syyskuun alun jälkeen vähennettiin kilometrimääriä Berliinin Marathonia varten. 
Itse pääsin siellä juoksemaan ja Jarkon kisapäivän flunssa iski vasta kisan jälkeen. Pari viikkoa meninkin parannellessa flunssaa, koska yskä oli ärsyttävän sitkeää sorttia. Vasta syyskuun viimeisellä viikolla uskaltauduin kevyttä juoksua kokeilemaan. Turku Trail Cupin Hirvensalon osakilpailussa vedin Tutustu Polkujuoksuun-lenkin ja sunnuntaina tuon jälkeen palasin Vauhtisammakon treeneihin. 

Myös salitreeni ja kaikki muukin treeni on ollut syyskuussa todella vähäistä. Joogassa tuli käytyä muutaman kerran ja kehonhuoltoakin tein. 
Tästä voi vain nostaa treenimääriä ja paluu salitreenien pariin on enemmänkin kuin tervetullutta. Talven aikana on tarkoitus hioa pohjakuntoa juoksussa ja vahvistaa lihasten kestävyyttä ensi kesän juoksuja varten. Suunnitelmissa on sekä polkujuoksua, että myös vähän maantiejuoksuakin. 

-T- 


⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook


                                                  ⬥ https://www.personaltrainerturku.net

Share this post: