Syksyn viimeinen kisa

Lauantaina on edessä tämän kesäkauden ja syksyn viimeinen juoksutapahtuma johon osallistun.
Viime syksynä kävin viikko maratonin jälkeen juoksemassa Ruissalojuoksujen 10 kilsan Ruisriikin ja jotenkin tykästyin reittiin, vaikka se ei olekaan nopein mahdollinen reitti.
Ruissalo on aina Ruissalo 🙂

Melkein maalissa

Keväällä, kun katsoin tulevan kesän kalenteria omien juoksutapahtumieni osalta, melkein kauhistuin. Olin taas ollut ahne ja ilmoittautunut todella moneen tapahtumaan, taisi olla kaiken kaikkiaan 7. No, kausi ei startannut kovinkaan hyvin, koska kolmatta kertaa olin ilmoittautunut Aurajoen Yöjuoksuun ja kolmatta kertaa jäi menemättä. Flunssakausi oli vielä päällä.
Onneksi kuitenkin paranin nopeasti ja pääsin seuraaviin tapahtumiin mukaan. Ennätysvauhtia ei tänä kesänä löytynyt ja mahtuu joukkoon myös yksi keskeytyskin Forssan Suvi-illan puolikkaalla, josta kerroin jo aiemmin täällä. HCR, Bodom Trail ja Paavo Nurmi Maratonin puolikas menivät ihan ok ottaen huomioon koko kevään sairastelut ja astman epätasapainon.
Kesän päätapahtuma oli omalta osaltani kuitenkin Ylläksellä juostu Nuts YlläsPallas, joka menikin paremmin kuin osasin odottaa. Tavoite oli asetettu kuuteen tuntiin 30 kilsan osalta ja maalissa olin alle viiden tunnin. Siitä reissusta voit lukea lisää täältä.
Tuon Ylläksen reissun jälkeen on lomailtu ja treenattu ilman mitään kisatapahtumia tähän saakka, mutta nyt siis olisi tuo viimeinenkin edessä. Suuria odotuksia ei ole ja ajatuksena onkin lähteä katsomaan mihin rahkeet riittää. Vuosi sitten juoksin ekan kymppini vähän reiluun 53 minuuttiin niin jos nyt vaikka pääsisi vähän sen alle 🙂 Ja jos ei niin sitten ei. Mukana on myös tässä tapahtumassa tänä vuonna Vauhtisammakon jänikset, mutta tuohon omaan tavoiteaikaan ei sopivaa taida löytyä. Muuten kyllä löytyy hyvä kattaus jäniksiä!

Lokakuussa reissataan vielä yhteen juoksutapahtumaan, kun mies lähtee Kolin maisemiin Vaarojen Maratonille juoksemaan. Itse en uskaltanut ottaa vielä tälle vuodelle maratonin mittaista polkujuoksutapahtumaa varsinkaan, kun Koli on tunnettu vaativasta maastostaan. Päätin kuitenkin lähteä mukaan ja jotta aika ei tulisi pitkäksi miestä maaliin odotellessa, olen ilmoittautunut vapaaehtoiseksi avustamaan järjestelyissä kisapaikalla. Vielä en tiedä mihin tehtävään olen menossa, mutta sekin selvinnee lähiaikoina. Kiva kun voi olla hyödyksi.

Onko muita Ruissalojuoksuihin tulijoita?

Share this post:

2 Comments
  1. poppis | pikkuliten

    Odotan jo innolla kisaraporttiasi tulevalta viikolta ja Vaarojen maratonista avustajan silmin.

  2. Tanja

    Lupaan kirjoittaa rapsan molemmista ?

Comments are closed.