Salomon Advanced Skin 5 Set- juoksuliivi testissä!

Polkujuoksu alkaa taas ottamaan ison roolin harjoittelussa ja yksi oleellinen varuste itselleni on polkujuoksussa juoksureppu.

Kyllähän sitä varmasti varsinkin lyhyet pätkät pärjäisi ilman juoksuliiviäkin, mutta toisaalta miksi menisi ilman juoksureppua ja sulloa tavaroita taskuihin kun on hyvin istuva juoksuliivikin olemassa.

Itselleni tärkeintä on juoksuliivissä sen istuvuus sekä se että saan siihen järkevästi mahtumaan mukaan kaiken tarvittavan ja vähän päälle.

Itselläni korostuu tuo juoksuliivin tärkeys diabeteksen takia sillä aina on oltava jotain evästä mukana ja meneehän ne paremmin tosiaan juoksuliivissä kuin taskussa.
Samoin tykkään tehdä vähän pidempiä lenkkejä aina polkujuoksussa niin liivi on siitä hyvä että siihen saa nesteet mukaan, joko rakon selkään tai lötköt etupuolelle, unohtamatta tietenkään tärkeintä eli puhelinta joka on aina mukana lenkillä.
Useimmiten sillä tulee vain otettua kuvia mutta on se myös sen takia mukana jos sattuu jotain, sen varalta olenkin pakannut myös juoksuliivin pienet ensiaputarvikkeet.

Aiemmin itselläni on ollut Salomon juoksuliiveistä isommat mallit käytössä sekä tästä juoksuliivistä vanhempi malli.

Muutaman sata kilometriä nyt tuolla Salomon Adv Skin 5 Set- juoksuliivillä on tullut juostua ja ei ole kuin positiivista sanottavaa.

Vaikka tämä malli onkin tarkoitettu erityisesti lyhyemmille matkoille saattaa hyvinkin olla tällä lähden Karhunkierroksen 83km matkalle, ainakin on toistaiseksi mahtunut hyvin reppuun viidenkin tunnin eväät.

Salomon Adv Skin 5 set -juoksureppuun mahtuu siis hyvin pakollisten varusteiden lisäksi muutkin mukana kannettavat tavarat.

Salomon Advanced Skin 5 Set juoksuliivin tärkeimmät ominaisuudet mielestäni:

✱ Istuu erittäin hyvin eikä heilu ja hölsky kovassakaan menossa
✱Hengittävää materiaalia ja kuivuu suht nopeasti
✱Edessä paikat lötköille( 2kpl lötköpulloja sisältyy pakettiin)
✱Helppo ja nopea kiinnitys, kiristyslenkkien säädöt helpommat mitä vanhoissa malleissa
✱Salomonin sauvapussille paikka, juoksusauvat saa kiinni myös lenkeistä
✱Juomarakolle paikka, oma pussi joka pitää huolen ettei rakko mene jäähän pakkasella
✱1 sisätasku juomarakolle
✱Edessä joustotaskut sekä 1 vetoketjullinen joustotasku
✱Takana joustotasku mihin mahtuu reilusti tavaraa
✱2 vaakatasossa olevaa taskua takana alhaalla
✱Pilli hätätilanteisiin
✱ Paino vain 228g, lötköjen kanssa 308g( M koko)

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post: