Polkujuoksureitit ja polkujuoksuvarusteet juoksublogin aiheena

Polkujuoksureitit ja niiden löytäminen on tänään aiheena. Polkujuoksu on lopulta aika helppo harrastus aloittaa, alkuun monelle riittää varmasti kotipolut ja mahdollisesti kuivalla kelillä normi juoksukengät. Saamme kuitenkin tasaisesti kysymyksiä mistä ja miten löytää uusia polkuja ja millä varusteilla polkujuoksussa pärjää.

polkujuoksureitit ja niiden löytäminen

Polkujuoksu ja polkujuoksureitit

Me olemme löytäneet paljon uusia reittejä Facebookin ryhmistä, sekä tietenkin vain lähtemällä seikkailemaan uusiin paikkoihin. Apuvälineinä olemme usein käyttäneet erilaisia sovelluksia ja sivustoja joista olemme käyneet katsomassa muiden kulkemia reittejä. Strava, Suunto, Komoot ja Trailmap.fi onkin olleet paljon käytössä meillä kun olemme etsineet ja miettineet uusia paikkoja. Videolla on aiheesta hieman tarkemmin.

Polkujuoksua ja varusteet siihen

Polkujuoksuvarusteista tulikin hetki sitten kirjoitettua enemmän ja tarkemmin, voit lukea sen täältä. Lyhyesti voidaan todeta, että suosittelen ottamaan mukaan polkujuoksuun puhelimen, mahdollisesti kartan, nestettä ja lisäenergiaa, näillä pääset jo pitkälle. Videolla aiheesta vielä lisää.

Share this post: