PNM Trail

Meitä Turun seudulla asuvia hemmotellaan näin loppukesästä usealla juoksutapahtumalla ja jo viikon kuluttua lauantaina 3.8. päästään jälleen juoksemaan poluille.  Tämän vuoden PNM Trail on edessä ja se juostaan tuttuun tapaan Kuhankuonon alueella jossa lähtö- ja maalialueena toimii Valpperin hiihtokeskus Nousiaisissa.

Aiempiin vuosiin verrattuna on reitteihin tehty uudistuksia ja reitillä pitäisi olla entistä enemmän polkuja, pitkospuita ja tietysti todella kauniita maisemia. Lisäksi tämän vuoden matkat juostaan kyllä samoilla reiteillä kuin aiemmin, mutta myötäpäivään ja hiekkatieosuuksia on vähennetty. Seuraa PNM Trailin Facebook-sivuja ja kotisivuja niin saat tiedon tapahtumasta ensimmäisten joukossa.

Reittivaihtoehtoina on tuttuun tapaan kolme eri pituista matkaa, Valpperin kierros noin 10 km, Kurjenrahkan kierros noin 23 km sekä Kuhankuonon kierros noin 38 km.
Kaikki lenkit ovat polkujuoksulle ominaista vaihtelevaa maastoa ja koska ollaan Suomen eteläosassa ei nousua ole ihan yhtä paljon kuin pohjoisen kisoissa mutta pääset kyllä näilläkin matkoilla hieman kipuamaan mäkiä.

Startit on porrastettu siten, että pisin matkoista starttaa klo 11, 23 km lenkille lähdetään klo 11:30 ja 10 km pääsee matkaan 11:40. Numeroiden haku päättyy 20 min ennen kyseisen matkan starttia ja maali sulkeutuu illalla klo 19.

Täältä (klik) löydät vielä osanottajan oppaan, jossa tärkeitä tietoja tapahtumasta, kuten osoitteen paikan päälle sekä hieman ohjeita miten eri tilanteissa tulee toimia.
PNM Trail haluaa myös varmistaa kaikkien juoksijoiden turvallisuuden reiteillä ja siksi mukana on tänäkin vuonna useita turvajuoksijoita. Myös me olemme viime vuoden tapaan mukana turvaamassa teidän matkan tekoanne.

Joko olet ilmoittautunut tapahtumaan? Jos et niin vielä ehdit, pääset sen tekemään tästä (klik).
Äläkä jää miettimään, sillä hintaporras vaihtuu 1.8. eli vielä 31.7. ehdit mukaan edullisemmalla hinnalla 😉

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post: