Pipo päähän pakkasella

Yhteistyössä hatstore.fi kanssa.


Sain jokin aika sitten kyselyn sähköpostiini, jos olisin halukas yhteistyöhön Skandinaavian suurimman pipoja ja lippiksiä myyvän verkkokaupan hatstore.fi (adlink/mainoslinkki) kanssa. Ajattelin, että miksi ei, ainakin näin talven tullen on pipo oltava päässä, kun liikkuu.

Hatstore.fi tarjoaa todella laajan valikoiman merkkipipoja ja lippiksiä. Varastossa heillä on reilu 1300 mallia ja pipojen puolella valikoimaan kuuluu mm. New Era, Burton, Svea, Billabong, Rip Curl ja Neff pipot. Mallistossa on paljon eri mallisia pipoja, joten jokainen löytää varmasti mieleisensä.
Löytyy muuten myös lätkäporukalle NHL-pipoja ja korisfaneille NBA sekä jenkkifutiksen kannattajille NFL-pipot. 
Lippisten puolella on myös varaa valita mieleisensä. Voi olla vaikeaa tehdä päätöstä, koska niitä on niin paljon. Lippiksissä löytyy myös futisfaneille omat tuotteensa. Myös naisille on omat mallinsa, joten varmaan tulee keväällä hankittua myös lippiksiä.

Sain valita itselleni pipon ja päädyin Sally & Circlen pöllöpipoon. Valitsemaani pipoa löytyi eri värisinä ja tällä kertaa tilaus osui itselleni harvinaisempaan väriin, pinkkiin, tai vaaleanpunaiseen oikeastaan. 
Musta pipo löytyi jo ennestään ja valkoinen on hieman arka väri. Ehkä vielä jossain vaiheessa tulee hankittua myös valkoinenkin. Valinta ei ollut helppo, koska löysin vaikka kuinka monta ihanaa vaihtoehtoa. 
Nyt olen päässyt pipoa jo testaamaankin, kun talvi lopulta saapui tänne eteläänkin ja se on todella hyvä päässä. Neulos on napakkaa, ei tuule läpi ja samalla se on tarpeeksi joustava eikä kiristä mistään. Väriinkin tottui hyvin. 
Sally & Circlella on myös aivan ihania tupsupipoja, jotka sopisivat kaappiini. Tai oikeastaan ei kaappiin vaan päähän 🙂

Myös mieheni löysi mieleisiä pipoja ja olen aivan varma, että myös lapset, isommat ja nuorin löytäisi itselleen mieleisen päähineen hatstoren mahtavasta valikoimasta.

Joten jos olet vailla pipoa tai vaikka useampaa, kurkkaa hatstore.fi-sivulle ja laita tilaus matkaan! Olisiko ehkä myös hyvä täyte pukinkonttiin?Share this post: