Pakkolepo

Eilen oli pakko mennä lääkäriin, koska kuume oli jo neljättä päivää 38-39 välillä. Aamulla kun heräsin, se oli 39,2. 
Onneksi meillä on erittäin hyvä työterveyssopimus Mehiläisen kanssa. Koko lääkärikäynti ensin hoitajakäynnin ja kaksien verikokeiden kanssa kesti reilu puolitoista tuntia. Otettiin pikatestillä crp ja nieluviljely. Tulehdusarvot oli yli 80 ja nieluviljely negatiivinen. Seuraavaksi lääkäri halusi ottaa kunnon verikokeet ja influenssa testin. Tuo influenssatesti oli yksi epämiellyttävimmistä tapahtumista nielukokeen ottamisen kanssa. Nenään työnnettiin ohut pitkä taipuisa putki tms, joka kävi silmän alapuolella asti. Hyi! 
Influenssatesti oli negatiivinen ja verikokeetkin muuten ihan hyvät, mutta joku pieni poikkeama kuulemma viittasi siihen, että keuhkoissa saattaisi olla joku pöpö. Sain varmuuden vuoksi antibioottikuurin. 
Lisäksi lääkäri määräsi loppuviikoksi sairaslomalle töistä ja kotonakin pitää maata sohvan pohjalla loppuviikko. Treenaamisesta joudun pitämään kokonaan taukoa vielä viikon tämän jälkeen. Eli ainakin tämä ja ensi viikko menee ilman treenaamista. Sen jälkeenkin pitää aloittaa varovasti. 
Meni siis loppuvuoden treenisuunnitelmat uusiksi kertaheitolla.
Eilen aloitin kolmen päivän antibioottikuurin ja jo tänään kun heräsin ei kuumetta ollut enää kuin 37.5. Nyt sormet ja varpaat ristiin, että lääkitys on oikea ja tauti lähtee sillä. 
Reissun alkuun on enää 4 viikkoa, joten en haluaisi enää uusia flunssia tämän jälkeen. Voi muuten se 26 tunnin matkustusaika tuntua rankalta. 


Share this post: