Musiikkia korville

Kuulutko niihin treenaajiin, jotka haluavat salilla tehdä treenin rauhassa keskittyen omaan tekemiseen? Joskus salilla on enemmän porukkaa ja hälinää pääsee syntymään pikkuisen enemmän. Tästä syystä minä tykkään kuunnella musiikkia treenatessa. Ja joskus jos on energiatasot alhaalla, laitan kuulokkeista musiikkia, joka saa adrenaliinitason nousemaan ja antaa treeniin potkua.

Välillä olen kuitenkin joutunut jättää musiikin kuuntelun väliin, koska treenitrikoissa ei ole taskuja ja Flipbelt on joissain liikkeissä tiellä. Samoin kuulokkeiden johtojen kanssa olen välillä ollut melkein solmussa, kun niitä pitää liikkeiden vaihtuessa siirrellä.

Sudio Sweden Regent…

Nyt sain kuitenkin helpotusta näihin ongelmiin. Sain nimittäin yhteistyön kautta ihanat Sudio Swedenin (adlink) langattomat Regent (adlink) kuulokkeet.
Olen ehtinyt testata kuulokkeita nyt salilla ja juostessa sekä työmatkoilla jonkin aikaa ja pakko sanoa, että kyllä on vapauttavaa, kun ei tarvitse johtojen kanssa sotkea. Puhelimen voi pitää lattialla treenivihkon päällä tai työmatkoilla käsilaukussa, koska niiden kantama on 10 metriä. Juostessa kädet ei enää sotkeudu johtoihin ja vedä nappeja pois korvista.

Mukana salilla…

Äänenlaatu on myös mielestäni hyvä näissä kuulokkeissa ja niissä on jopa 24 tunnin soittoaika. Nämä saamani on ear-kuulokkeet ovat myös kevyet, ainoastaan 177 gramman painoiset ja ne saa pikalatauksella ladattua 10 minuutissa ja täyteen lataus vie aikaa 120 minuuttia.

Treeni- ja ajankäyttösuunnittelussa…

Omat kuulokkeeni valitsin valkoisina ja sain niihin mukaan myös marmorikuvioiset vaihdettavat kuulokekuoret, joilla niiden ulkoasuun saa kivaa vaihtelua. Jos pelkäät valkoista väriä treenikuulokkeiksi, on vaihtoehtona myös musta. Myös kuulokekuoria on erilaisia.

…ja lenkillä

Jos sinäkin olet tapellut kuulokkeiden johtojen kanssa treenatessa, käy kurkkaamassa Sudio Swedenin verkkokauppa (adlink) ja laita kuulokkeet tilaukseen. Ja kun teet sen nyt ja käytät alennuskoodia TANJAH15, saat 15% alennuksen koko tilauksestasi. Lisäksi pikatoimitus Suomeen on ilmainen.

Laita sinäkin omat kuulokkeet tilaukseen!

(yhteistyöpostaus, sisältää mainoslinkkejä)

Share this post: