Maratonjännitystä ilmassa

Vaikka hieman onkin motivaatio ollut hakusessa juoksun suhteen viime aikoina, eletään silti jännittäviä aikoja. Jännityksen kohde osuu kuitenkin ensi kevääseen ja jos kaikki menee toiveiden mukaan uskon, että tuo motivaatiokin vielä löytyy talven mittaan.

Blogia jonkin aikaa seuranneet muistavat ehkä viime keväältä tämän (click) jutun. toukokuun alkupuolelta. Bongasin tuolloin Instasta Lontoon maratonin ensi kevään mainoksen.
Lontoon maratonillehan pääsee vain arvonnan kautta ja tuo arvontaikkuna umpeutui tämän vuoden toukokuussa. Viimeisenä mahdollisena päivänä lähti myös meidän ilmoittautumiset matkaan ja välillä asia melkein pääsi unohtumaankin.

No nyt sitten viikonloppuna sain sähköpostia tapahtuman järjestäjältä, jossa kerrottiin, että seuraavan viikon sisällä pitäisi tulla tietoa miten arvonnassa kävi. Jännitys nousi taas.

Onhan se aika epätodennäköistä, että sinne pääsisi juoksemaan. Viime vuonna arvontaan oli osallistunut noin 250 000 juoksijaa ja mukaan mahtui ”vain” 50 000 onnekasta. Ja erittäin epätodennäköistä on se, että me päästäisi molemmat juoksemaan kyseisessä tapahtumassa. Mutta kyllä se vaan niin huikeaa olisi! Kerron heti, kun saan tietää miten kävi. Instaan ainakin tulee päivitys heti, joten laittakaa tili seurantaan 🙂 (linkki sivupalkissa)

Pitäkää sormet ristissä meidän puolesta 🙂

Share this post: