Maaliskuun kuntoilut

Maaliskuu takana ja aika katsoa miten se meni kuntoilun osalta.

Maaliskuussa tuli juoksua hyvä määrä, kilometrit tulivat vähän huomaamatta kasaan.
Kaikkiaan juoksua tuli 313 kilometriä. Tuosta oli polkujuoksun osuus noin 112km.
Tehot olivat juoksussa alku kuusta kohtalaiset, mutta nyt kun kaikki on muuttunut on sitten taas menty enempi pk-lenkkiä, kerran viikkoon toki on tullut tehtyä yksi kovempi treeni. Siinäkin on toki pidetty maltti mukana ja ei ole tullut otettua liian kovin sitä, tuo linja tulee varmaan pitämään koko kevään ja kesänkin. Samoin luulen että juoksumäärät tulevat olemaan kohtalaisen isot koska se on nyt tällä hetkellä paikka tyhjentää päätä ja rentoutua sekä pidettyä kiinni rutiineista.

Voimatreeniäkin on tullut tehtyä, maaliskuussa painoja heiluteltiin reilut kuusi tuntia. Veikkaan että tämänkin määrä tulee kasvamaan kevään mittaan samoin kuin kehonhuolto ja pyöräily, toki kehonhuoltoa tuli maaliskuussakin jo kasaan melkein seitsemän tuntia.

Näin siis maaliskuussa, vaikka kisakalenteri on tyhjä ja ei ole tietoa kuinka pitkään tämä tilanne jatkuu, niin silti tai oikeastaan senpä takia pyrinkin treenaamaan niin normaalisti kuin se vain on mahdollista. Polkujuoksut on nyt toki tässä lähipoluilla ja muut lenkit pyrin suunnittelemaan niin että saisi mennä mahdollisimman omissa oloissa.

-J-

Maaliskuu oli mun osalta hiljainen treenien suhteen. Katupölyn lisääntynyt määrä aiheutti hengitysvaikeuksia ja oli pakko hidastaa tahtia. Tein enemmän kävelylenkkejä, muutaman juoksulenkin ja kehonhuoltoa sekä salitreeniä.
Juoksua sain kasaan hieman vajaa 40 km ja kävelyä saman verran. Muutaman treeniohjelman olen tehnyt valmiiksi, joista pari olen jo jakanut somessakin, ja koko ajan suunnittelen lisää ulkotreenejä jotka luonnollisesti itse testaan ensin.

Nyt on uusi kuukausi pyörähtänyt käyntiin ja toivottavasti saamme edelleen jatkaa liikkumista ulkona vapaasti. Tarkoituksena on aloittaa säännöllinen kevyt harjoittelu ja samalla kohottaa kuntoa maltillisesti, jotta yleiskunto pysyy hyvänä.

Ei siis paljon jäänyt maaliskuusta muisteltavaa treenien osalta 🙂

-T-

YouTubessa nyt muuten tarjolla kahvakuula-treeni, nappaa tosta talteen treeni itsellesi

IG
Facebook

Share this post: