Kevään ensimmäinen juoksutapahtuma tulossa ja DNS

Sieltä se sitten tuli, mitä olen jo pelännytkin. Kuten jo eilen mainitsin, nousi mulle viikonloppuna kuume ja kurkkukipu on ollut ihan kauhea, ei meinaa edes vettä saada nieltyä. Kävin sitten heti aamusta lääkärillä ja angiinahan se on.

Smoothievitamiineja
Ja lisää vitamiineja
Ja lääkärin määräämät

Se taas tarkoittaa sitä, että lauantain Aurajoen Yöjuoksun osallistuminen jää jälleen kerran väliin. Kolmas kerta toden sanoo, joten se oli sitten siinä. En enää tulevaisuudessa ilmoittaudu sinne etukäteen vaan vasta tapahtumapäivänä jos olen kunnossa. Nyt myynkin osallistumisen jollekin halukkaalle, joka on innokas testaamaan kevään juoksukuntoa 10 km lenkillä. Facebokissa siitä lisää.

Lääkäri sanoi, että ihan selkeä angiina, ennen kuin edes testejä oli tehty. Tämä viikko sairaslomaa ja antibioottikuuri. Ja jos vähänkään on huono fiilis vielä viikon kuurin jälkeen niin sitten laajempiin tutkimuksiin. Ja myös Bodomin juoksu on hieman vaakalaudalla. Ehkä kevyesti voi sen mennä juoksemaan. Onneksi olinkin ilmoittautunut suhteellisen hitaaseen starttiryhmään niin en pahasti ainakaan jää jalkoihin jos pääsen sinne saakka.

Muistuttakaa sitten ensi syksynä, että käyn hakemassa influenssa-rokotteen ja popsin kaikkia mahdollisia ylimääräisiä vitamiineja ja kaikkea muutakin. Ei näytä terveellinen ruoka riittää tässä vaiheessa.
Toki astma aiheuttaa myös sen, että on alttiimpi kaikille viruksillekin. Mutta toivoa on, että jatkossa, kun vaan saan lääkityksen kohdilleen, saan olla terveempi. Ja loppuviimein saa olla tyytyväinen, että tämä on vaan flunssaa tai angiinaa.

Vähän kasviksia

Ja sosekeittoa

tai smoothiekulho

Samalla reissulla hain myös lisää vitamiineja kaupasta ja tarvikkeet sosekeittoon. Pitää vaan muistaa ettei tee siitä liian tulista niin saa myös nieltyä sen 😀

(Osa kuvista vanhoja, koska vielä en ole kokkaillut mitään tänään)

Jos siis kympin juoksu ensi lauantaina illalla klo 22 kiinnostaa, niin käy Facebookissa huikkaamassa 😉

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille! Ja kepeitä kilometrejä 🙂

Share this post:

6 Comments
 1. tintin taival

  Siis voi ei!! Toivotaan, että antibiootit ja vitamiinit tappaa nyt kaikki mahdolliset pöpöt pois ja saat loppukevään ja kesän olla sairastelematta. Paranemisia ja iloisia ajatuksia! 🙂

 2. Tanja

  Voi kiitos paljon, sitä kyllä toivon täälläkin 🙂
  Ihanaa kevään jatkoa ja iloisia ajatuksia myös sinulle!

 3. Henna

  Voi kurjuus! Miten voi olla noin huono tuuri että taas jää odotettu tapahtuma väliin. Parantele rauhassa Bodomille, onneksi sinne on vielä aikaa. Odotan mielenkiinnolla ensi vuotta ja postaustasi Aurajoen yöjuoksusta, jospa silloin pääset näyttämään mistä kana pissii 😀

 4. Tanja

  Haha 😀 Lupaan ensi vuonna yllättää Aurajoen yöjuoksun takavasemmalta ja ilmoittautua vasta paikan päällä 😀
  Ehkä mä tänä vuonna vielä jossain muualla pääsen sen kympin juoksemaan. Ja onneksi on muitakin ilmoittautumisia jo laitettu.

 5. Unknown

  Tsemppiä Tanja!

 6. Tanja

  Kiitos Anna 🙂

Comments are closed.