Kesän ensimmäinen satku fillarilla

Syksy, maaseutu ja illat on kyllä täydellisyyttä

Vaikka juoksu on itselleni se rakkain ja tärkein laji niin ei pyöräily siitä paljoa jää. Pyöräily on itselleni lähinnä hauskanpitoa ja kuntoilua ilman tavoitteita. Toki yksi tavoite on joka vuosi, se on se, että kerran kesässä pitää satanen mennä Konalla pitkin maaseutua ja hiekkateitä.

Ensimmäinen tauko ja kuvaushetki
Kauppias halusi muistuttaa, että koodilla Heleä15 saat -15% https://classycyclist.fi verkkokaupasta vuoden loppuun saakka
Hymyssä suin taivallettiin

Tänä kesänä tuo satku jäikin aika viime tippaan, mutta eipä tuo haitannut, koska keli oli mitä parhain. Harvoin sitä saa syyskuun lopulla miettiä lähteäkö pyöräilemään shortseilla ja lyhythihaisella paidalla. Tuo olikin oikea asuvalinta vaikka jotenkin sitä mietti onko se liian kevyt, tästä johtuen varmuuden vuoksi tuli otettua irtohihat lenkille mukaan, aivan turhaan.

Chimpanzee maistui, nyt koodilla heleatra-15 saat https://chimpanzee.fi kaupasta ostostoskorin loppusummasta -15% (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin)

Lähdimme siis Anun ja Teron kanssa mahtavassa kelissä lenkille, tarkoitus oli mennä fiiliksen mukaan ja pitää hauskaa. Tässä myös onnistuttiin ja siltikin keskivauhti oli sunnuntaipyöräilijälle ihan hyvä. Muutenkin päivän lenkki meni kuin käsikirjoituksen mukaan. Itselläni oli koko lenkin ajan verensokerit 6-9 välissä, kerrankin täydelliset arvot tuollaiseen pitkään lenkkiin. Lenkin aikana nautin kaksi Chimpanzeen geeliä, yhden patukan sekä jäätelön ja tämän lisäksi tietysti rutkasti nesteitä. Tällä kertaa testissä oli Chimpanzeen energiajuoma ja pitää todeta, että oli todella maukasta.

Pyörät myös tauolla

Reittikin sattui osumaan maaliin tällä kertaa. Hieman se on välillä kolikon heittoa, kun niitä suunnittelee ja menee vain sokkona uusille reiteille. Reitistä oli noin 60% hiekkateitä ja vieläpä mukavaa sellaista. Sopivasti oli nousua ja laskua, pienempää ja isompaa tietä sekä peltoaukeita ja syvemmällä metsän siimeksessä menevää reittiä.

Jäätelö maistui

Kiva lenkki siis ja nyt vain uutta suunnittelemaan, katsotaan mitä seuraavaksi varsinkin, kun saatiin Terolle uudet ennätyskilometrit kasaan.

Share this post: