Kesäkuun kilometrit

Treeniä juosten, pyöräillen ja salilla. Tai no, aika paljon vähemmän salilla koko kuukauden aikana kuin aiemmin. Mutta kilometrejä on kertynyt ihan kiitettävän paljon ja toivon, että tulostakin alkaa kohta näkyä.

Poluilla voi nauttia maisemista

Tämä viikko on mennyt täällä blogin puolella aika hiljaisesti, koska tiistaina, kun olin työpäivän jälkeen ajatellut kirjoitella hieman, makasin sohvanpohjalla. Lähdin aamulla pyörällä töihin, mutta kotimatkaa varten sain soittaa miehen hakemaan. Noin vartti ennen työpäivän päättymistä iski migreeni. Yleensä se varoittaa hieman pienemmillä sahalaitakuvioilla, mutta ei tällä kertaa. Nyt se tuli ihan yllättäen ja puolessa minuutissa oli puolet näkökentästä pimentynyt ja toisella puolikkaalla vilisi erilaisia kuvioita. Onneksi mies pääsi hakemaan ja saatiin pyörä kuljetettua kotiin auton takana.
Keskiviikkona oli aamulla vielä pientä jomotusta havaittavissa ja pää tuntui muutenkin hieman… Ontolta? Vähän kuin olisi pienessä pöhnässä ollut. Se kuitenkin helpotti päivän aikana ja uskalsin illalla lähteä alkukesän viimeisiin juoksutreeneihin joissa jo valmistauduttiin lauantain Paavo Nurmi Maratonia varten ja tehtiin suhteellisen kevyt treeni.
Torstaina päänsärky taas palasi iltapäivällä, mutta sen verran vaimeana, että uskalsin pyöräillä kotiin. Migreeniksi asti se ei äitynyt, mutta pieni jomotus oli päällä koko illan oikeassa ohimossa. Kauppareissun jälkeen tein yläkropan, eli käsien, hartioiden ja niskan venytyksiä, mutta kevyesti.

Tänään on tarkoitus ottaa ihan iisisti, hakea kisatoimistolta juoksunumero valmiiksi lauantaita varten ja vähän venytellä sekä tehdä viimehetken tankkaukset. Voisi siis sanoa, että kun lauantai on jo heinäkuuta, on kesäkuun treenit nyt tehty ja ne voidaan taas käydä läpi.

Juhannusaaton pyörälenkki

Tässä siis tulee data kesäkuun treeneistä, jotka sain näppärästi haettua Suunto Movescountin kautta.

Kaikki treenit yhteensä:

aika           38:37 tuntia
matka           373 km
keskisyke     111 bpm
kulutus       9685 kcal

Ja lajeittain:

Juoksu, polut ja maantie
aika n 16:30 tuntia
matka 100,94 km

Pyöräily
aika 14:07 tuntia
matka 270,7 km

Kyllähän siinä on taas tullut kilometrejä kulutettua, mutta niin pitääkin, jos meinaa jaksaa juosta Ylläksellä parin viikon kuluttua 🙂

Otetaan ensin kuitenkin tuo Paavon puolikas ja katsotaan sen jälkeen eteenpäin.

Tsemppiä kaikille, jotka lähtevät matkan Turun Aurajoen rannasta huomenna puolilta päivin tai kympille neljän aikaan iltapäivällä! Moikkaillaan kun nähdään 🙂

Share this post:

6 Comments
 1. Anne

  Tsemppiä sullekin Paavon puolikkaalle!

 2. Tanja

  Kiva kuulla, kiitos ?

 3. Tanja

  Kiitos Anne ?
  Oletko myös tulossa juoksemaan?

 4. Anne

  Juu olen, vaikka vähän puolikuntoinen olenkin, mutta puolikkaan lähtöviivalla on tarkoitus olla huomenna!

 5. Tanja

  Tsemppiä juoksuun! Mä suunnittelin lähteväni 2 tunnin jäniksen matkaan ja katson miten menee 😀

Comments are closed.