Katsaus joulukuun treeneihin!

Palataan vielä kerran viime vuoteen ja joulukuun treeneihin.
Yleensä itselläni on ollut tapana tehdä pitkiä treenejä aina kun on pyhiä ja töistä vapaata.
Tänä vuonna olikin erilaiset ajatukset tuon osalta, ajattelin kääntää homman päälaelleen ja pitää lepoa ja ladata akkuja pyhät. Teki kyllä ihan hyvää varsin hektisen syksyn jälkeen.

Tuohon lepäämiseen nähden olikin pieni yllätys että sitä juoksua kertyi joulukuussakin yli 200km, polkujuoksua tuosta oli noin 80km.

Kuntosalillakin tuli käytyä seitsemän kertaa, sekä yksi lenkki fätillä.

Kehonhuoltoa tulikin sitten tehtyä normaalista, siitä ei lepoa pidettyä, hieman vajaat 10 tuntia tuli kulutettua siihen aikaa.

Tästä onkin nyt hyvä lähteä kohti uusia treenejä kun on akut ladattu ja kroppa saanut hieman lepoa.

-J-

Aloin jo joulukuussa tekemään pt-hommia laajemmin kuin aiemmin olen tehnyt ja se aiheutti aikataulujen kanssa hieman päänvaivaa.
Päätin pitää treenien osalta kevyen kuukauden jo senkin takia, ettei tulisi liikaa stressin aiheuttajia. Ehtiihän sitä sitten, kun saa aikataulut ja tekemiset taas tammikuussa balanssiin.

Juoksua tuli todella vähän, yhteensä 126 km, joka on siis noin 75 km vähemmän kuin normaalina kuukautena. Salillakaan en käynyt kuin 3 kertaa. Siihen tietysti lisänä kehonhuoltoa.

Nyt voi todeta, että tuo kevennys oli paikallaan. Tuntuu kuin akut olisi taas täynnä virtaa ja siitähän on hyvä lähteä kasvattamaan treenimääriä taas.

-T-

IG
Facebook

Share this post: