Juoksuaika-tapahtumien, Suunnon ja Intersport Hansan yhteislenkki

Pari viikkoa sitten juoksutettiin Turussa toistakymmentä juoksijaa pitkin Aurajoen rantaa ihanassa keväisessä auringonpaisteessa.

(kuva Juoksuaikatapahtumat)

Tuo lenkki järjestettiin yhteistyössä Juoksuaika-tapahtumien, Suunnon ja Intersport Hansan kanssa ja oli osanottajille täysin maksuton. Matkaan lähdettiin kahden eri vauhtiryhmän voimin, joista sai valita itselleen sopivamman. Mukava puheensorina kuului porukasta lähes koko matkan ajan ja kaikki pysyivät hyvin vauhdissa mukana. Tarkoituksena olikin pitää vauhti maltillisena, jotta lenkki olisi mahdollisimman kevyt.
Jarkon ryhmä lähti noin 6:30min/km ja minä vedin noin 7:00 min/km vauhtia. Näillä lenkeillä kaikki halukkaat saivat testata käytännössä myös Suunnon urheilukelloja ja ryhmän koko oli juuri sopiva niin kaikille halukkaille kelloja riitti. Testattavana oli Suunnon viimeisin malli Suunto 9, joka myös meillä molemmilla on ollut käytössä viime kesästä lähtien. Meillä tuosta kellosta on Baro-malli, joka mittaa korkeuserot ilmanpaineen mukaan eikä GPS:llä, kuten tuo perus 9-malli.
Lenkin jälkeen kelloa testanneet totesivat sen selkeäkäyttöiseksi ja jäivät kyllä ihan selkeästi harkitsemaan sen hankkimista.

Näitä yhteislenkkejä on tämän kesän aikana tulossa vielä useampia, seuraava on jo torstaina 6.6. klo 18 ja lähtöpaikkana jälleen Intersport Hansa. Myös Suunnon kelloja on mukana tuolloin. Vauhtiryhmät ovat samat ja mukaan uskaltaa lähteä, jos jaksaa juosta näitä vauhteja noin tunnin yhtämittaisesti.

Juoksuaika-tapahtumat järjestävät Turussa useita eri juoksutapahtumia, joista ensimmäinen oli jo viikko sitten, nimittäin Aurajoen yöjuoksu. Seuraavana on tulossa PNM Trail elokuun alussa ja sitä seuraa Paavo Nurmi Marathon 17.8.2019. Viimeisenä muttei vähäisimpänä on syksymmällä 21.9. vielä Ruissalojuoksut, joissa pääsee ihailemaan Ruissalon reittejä koko matkan ajan. Mahtavia tapahtumia kaikki ja useita eri matkavaihtoehtoja, joten kaikille löytyy se sopivin.

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post: