Juoksu rauhoittaa

Vaikka viime viikolla menikin aikalailla kaikki kevään ja alkukesän kisat ja suunnitelmat uusiksi, niin silti olen käynyt ihan normaalisti treenaamassa.

Syy miksi olen käynyt juoksemassa ja myös treenannut voimaa on siinä, että tutut ja turvalliset rutiinit antavat näinä aikoina minulle varmuutta ja voimia tulevaan.  Samalla kun saan rutiineista arkeen turvaa ja voimia jaksaa, antaa se myös hetkellisesti aikaa unohtaa kaikki ympärillä pyörivät asiat. 
Hetken lenkki kotipoluilla tekee jo ihmeitä henkiseen hyvinvointiin sekä auttaa pitämään fyysisen kunnon hyvänä, vaikkei tässä nyt mihinkään tapahtumaan tällä hetkellä tähdätä.
Itse suosin menemistä hieman pienempiin lähimetsiin tällä hetkellä enkä ihan niihin kaikkein suosituimpiin paikkoihin.
Treenatessa olen nyt tehnyt niin, että en ole vetänyt treenejä liian kovaa jottei vastustuskyky laske. Olenkin siis jättänyt kaikki kovimmat ja pisimmät treenit pois ja pitänyt tehot maksimissaa noin 70-80 % maksimista.
IG
Facebook

Share this post:

2 Comments
  1. Matilda Mi

    Olen myös sitä mieltä, että rutiinit ovat entistäkin tärkeämpiä tässä kohtaa. Itselläni arkirutiini kutistui kokonaan mökkitontin ympärille, kun yliopisto, kuoroharjoitukset ja kaikki muukin meni kiinni. Tuntuu siis entistäkin tärkeämmältä päästä lenkille säännöllisesti, jotta päiviin tulee jotain rakennetta eikä kaikki sotkeudu vain läppärilläkököttämis-etäopiskelupuuroksi.

  2. Jarkko

    Kiitos että luit ja kommentoit 🙂 Se on juurikin noin kuten mainitsit, hyviä lenkkejä ja koitetaan pitää rutiineista kiinni 🙂

Comments are closed.