Joulukuun jolkottelut

Viime vuodesta tulikin jo tehtyä pieni yhteenveto treenien osalta, mutta tässä vielä vuoden viimeisen kuukauden fiilikset.

Vaikka Vauhtisammakon juoksukoulu jäikin joulutauolle kuukauden puolivälissä ei Jarkon juoksut pahemmin silti vähentyneet.

Juoksua tuli joulukuussa 222 km ja kaiken kaikkiaan tuli liikuttua 51 tuntia eli yli kaksi vuorokautta.
Treenit kulki mukavasti ja ehti tuohon neljään viikkoon yksi lepoviikkokin, johon kuului ainoastaan kehonhuoltoa.
Tuo kilometrimäärä on se joka oli tavoitteeksi asetettu, kun katsoo kohti kevään Karhunkierrosta.

Kuten jo edellisessä jutussa kerroin ja aiemminkin olen sen tainnut mainita, en itse päässyt pahemmin treenaamaan joulukuussa, kun jalka pakotti pienelle tauolle. Se on nyt hoidettu kuntoon ja pikkuhiljaa juoksumääriä voi taas alkaa nostamaan.

Juoksua joulukuussa tuli 21 km ja kaikki liikunta yhteensä vei aikaa 18 tuntia. Tuossa ei toki ole mukana kaikki salilla ohjausten välissä tai jälkeen tehdyt spinningit tai venyttelyt, koska kelloa ei aina muistanut laittaa päälle.
Eniten aikaa on mennyt salitreeneihin ja kehonhuoltoon joogan ja venyttelyn muodossa. Kehonhuolto onkin yksi osa-alueista johon pitää panostaa vieläkin enemmän, koska myös juoksumäärät tulevat nousemaan pikkuhiljaa.

Meillä molemmilla on tavoitteena tehdä vähintään tunti liikuntaa per päivä. Tämä ei tarkoita, että päivittäin treenataan, vaan joinakin päivinä tulee enemmän ja toisina päivinä vähemmän. Myös kehonhuolto lasketaan mukaan tähän.

-T-

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post: