Joulujuoksu-haaste

Nyt kuulkaas kaikki juoksevat ja miksei kävelevätkin kaverit!
Täältä lähtee nyt haaste teille kaikille!Sain aiemmin haasteen osallistua Joulujuoksuun, joka on Pelastakaa Lapset ry:n järjestämä tapahtuma, jonka päätapahtuma meni 15.11.2014, mutta vielä on aikaa osallistua haasteeseen ihan jouluaattoon saakka.

Osallistu joulujuoksuun ja lahjoita esimerkiksi 30 eurolla lapselle päivä tukiperheessä. 90 eurolla lapsi saa kokonaisen viikonlopun tukiperheessä.


Lenkkarit jalkaan ja menoksi!
Tee lahjoitus, vedä lenkkarit jalkaan, pukeudu jouluiseen asuun, vaikka tonttulakkiin, ota kaverit mukaan tai lähde yksin juoksemaan.

Itse olen ajatellut mieheni kanssa juosta 10 km lenkin 14.12.2014 klo 17 13 täällä Turun suunnalla. Lähtöpaikka Turun Tuomiokirkon joulukuusen edessä. Nyt haluankin katsoa kuinka suuren joukon saan haastettua mukaani juoksemaan tai kävelemään. 
Jos 10 km on sinulle liian pitkä matka, voit myös juosta tai kävellä lyhyemmän lenkin. Juoksun on tarkoitus olla kiva yhteislenkki, eikä siellä tarvitse kilpailla kenenkään kanssa. Aikarajaa suorittamiselle ei ole.
Tästä linkistä pääset katsomaan lahjoitusten vaihtoehdot.
Sivulta saat myös tulostettua itsellesi juoksunumeron sekä kiitosdiplomin.

Nyt vaan kaikki mukaan ja kavereita myös haastamaan!!
Share this post:

2 Comments
  1. Joo, aion osallistua. Viime vuonna triathonseura järjesti joulujuoksun ja osallistuin silloinkin. Kiva juosta ja onhan se hauskaakin jos vähän pukeutuu jouluisesti. =)

  2. Tanja

    Kiva kun olet mukana 🙂

Comments are closed.