Ihanaa sunnuntaita

Sunnuntaiaamu alkoi kävelyllä erittäin kirpeätuulisessa syys säässä koiran kanssa. Oli muuten aika jäätävä tuuli, ainakin heräsi kunnolla. 
Aamupalan jälkeen tein lihapullataikinan valmiiksi ja pyörittelin pullat uunipelleille. Kaksi pellillistä niitä tulikin ja muusit kaveriksi. 
Kyllä oli hyvää. 

Viikonloppuisin on ihanaa kun voi ihan rauhassa tehdä ruokaa eikä tarvitse tehdä sitä minkä nopeasti saa valmiiksi. Ja ehtii vaikka leipoakin jos on oikein paljon energiaa. Illalla olis tarkoitus tehdä vielä vispipuuroakin. 

Eilen illalla, kun mies oli kavereiden kanssa keikalla, ehdin nuorimmaisen mentyä nukkumaan, selailla blogeja, Pinterestiä ja muutenkin nettiä. 
Tuli ihan hirvee sisustusinto! Haluaisin valokuvailla kotiakin välillä niin että sitten joskus vuosien kuluttuakin muistaa millaista joskus on ollut kotona. 
Muutenkin kämppä on päivityksen tarpeessa. 
Ja sitten pitäisi opetella tuo kuvien tänne lisäily.. Jostain syystä mun Instagram ei anna lisätä kuvia tänne. Pitää tutustua tarkemmin siihen ensi viikonloppuna. Vaikka lauantaina pikkujouluista palautumisen aikana. 

Perjantaina olisi siis edessä pikkujoulut joihin menemme miehen kanssa molemmat. Eilen yritin katsoa myös jotain päälle pantavaa. Aina yhtä hankalaa… Onneksi torstaina pääsee myös leikkaamaan ja värjäämään hiukset. Alkaa pikkuhiljaa olla bad hairday every day.. 

Ens viikonloppuna pitäis myös käydä ostamassa tuliaiset Australian reissua varten. Pari levyä Fazerin sinistä, parit Muumi-mukit, Juhla Mokkaa ja pieni pussi Pentikin joulukahvia sekä joku kiva setti Pentikin valikoimasta, joka olisi muutakin kuin joulukäyttöön tarkoitettu. 
Marimekkoa en enää vie tuliaiseksi, sen verran on nuo syksyn plagiaattijutut vaikuttaneet. 

Mukavaa sunnuntaita ja oikein ihanaa alkuviikkoa!!

Share this post: