Hyvää synttäriä etukäteen

Nyt mulla on sellainen!!! Ei kylläkään syntymäpäivä vielä, mutta lahjan sain etukäteen eilen.

Suunto Ambit2 S White 


Rakas mieheni ja rakas isäni olivat kimpassa ostaneet tämän jo nyt harjoitteluja vauhdittamaan.
Joudun kuitenkin hieman odottamaan ennen kuin pääsen sitä testaamaan. 
Makaan nimittäin tällä hetkellä peiton alla sängyn pohjalla potemassa angiinaa. Eli kipeenä taas!!! 
Kuulemma tuo marraskuun keuhkokuume on voinut vetää vastustuskykyä alas niin, että kaikki pöpöt hyökkää.
Nyt penisilliinit kehiin ja odotetaan kuumeen laskua ja parantumista. Sitten alkaa harjoittelu taas kevyesti.
Pakko oli kuitenkin kuumeen väliaikaisesti ollessa alhaalla, katsoa valmiiksi tuota sykemittaria varten Movescount tili ja laittaa omia asetuksia valmiiksi. Leposykettä en vielä mitannut, koska voi olla että kuumeisena saisi väärän tuloksen. 
Tällä Ambit2 S Whitella saan siis seurattua kunnon kehitystä aika tarkkaan ja myös laadittua harjoitusohjelman jotka olivat ne kriteerit joiden perusteella toive meni tämän puolelle. Ulkonäkö taas voitti Polarin vastaavan mallin.
Puolimaratoniin on nyt noin 18 viikkoa aikaa, joten ihan vielä ei kannata panikoida vaikka tuleekin taas täyskeskeytys harjoitteluun. Kuitenkin on jonkunlaisen pohjan saanut luotua viime syksynä. Ja jos näyttää siltä että ei kunto kestä vielä kesän alussa puolikkaan juoksemiseen, niin onhan niitä tapahtumia loppukesästäkin melkein kotikulmilla. Ihan rapakuntoisena en kuitenkaan halua lähteä juoksemaan. 

Nyt vaan parannellaan peiton alla ja annetaan Ambitin odottaa rasiassa kunnes kunto mahdollistaa harjoittelun. Kerron käyttökokemuksista paremmin kun olen saanut testattua laitetta. 


Share this post: