Huhtikuun treenit

Vaikka ei ole tietoa milloin seuraavan kerran kisataan niin olen treenannut kuitenkin normaaliin tapaan, oikeastaan normaalia enemmänkin, nyt kun kerrankin on aikaa.

Juoksumääriä en ole nostanut eikä ole aikomustakaan nostaa vaan pitää ne ennallaan. Siihen ympärille onkin sitten tullut kerättyä muuta kuntoilua aika paljonkin lisää, pysyy kehokin kunnossa kun tekee monipuolisesti treeniä.
Juoksua tuli huhtikuussa yhteensä 301km, tuosta oli polkujuoksua 117km ja loput sitten mentiin joko maantiellä tai radalla. Juoksussa on tullut mentyä vielä sillä ajatuksella, että treenataan kohti maratonia ja toivotaan, että se toteutuu.  
Pyöräilyä on tullut lisättyä aiemmista kuukausista jonkin verran. Kampea on tullut pyöritettyä niin gravellerilla, fätillä kuin spinullakin, kaikkineen 17 tuntia.
Tähän voidaan vielä lisätä voimatreenit, jota tuli tehtyä yhdeksän tuntia.
Aika määrä kuntoilua, toki tehot ovat treeneissä olleet järkevät sekä kehonhuoltoa myös tehty päivittäin, yhteensä noin 13 tuntia.
-J-

Olin asettanut itselleni tavoitteeksi huhtikuussa saada kasaan juoksukilsoja 160 ja onnistuin siinä vaikka viimeinen viikko jäi hiljaisemmaksi kuin aiemmat. Yhteensä sain kasaan tasan 164 km, joista 72,4 km tuli poluilta ja ja 91,6 km maantieltä tai radalta.

Juoksun lisäksi on tullut pyöräiltyä, tehtyä lihaskuntotreenejä kahvakuulalla ja kehonpainolla. Myös kehohuolto on kuulunut ohjelmaan säännöllisesti, mutta edelleenkään en muista aina laittaa kelloa päälle venyttelyihin tai lihastreeneihin joten niistä ei tarkkaa dataa ole.
Teen myös lihaskuntotreenejä yhdessä asiakkaiden kanssa etävalmennusten yhteydessä ja ne ovat kaikki hyvänä lisänä omiin treeneihin.
Meillä on kotona nyt myös spinningpyörä ja pari kertaa olen sitä käyttänyt. Ensimmäisellä kerralla vedin rauhallisen pk-treenin ja toisella kerralla testasin LesMillsin The Trip18-virtuaalituntia. Siinä sai polkea jo ihan tosissaan ja hiki virtasi.

Ajallisesti treenasin huhtikuussa yhteensä lähes 40 tuntia. Toukokuussa treenejä tulee lisää.
Tarkoituksena on nostaa juoksumääriä, mutta maltillisesti jotta keho ehtii mukaan.

-T-

IG
Facebook

Share this post: