Honeysty energiageelistä aitoa energiaa

Ravinto on liikunnassa yhtä tärkeässä asemassa kuin treenit ja varsinkin pitkillä matkoilla energiaa tarvitaan paljon.

Me saatiin alkusyksystä testiin kotimaisia Honeysty hunajaenergiageelejä, jotka ovat todella miellyttävän makuisia ja vatsalle ystävällisiä. Hunaja on kotimaista ja geeliin on lisätty aitoja luonnon makuaineita, kuten mustikkaa ja sitruunaa, eikä geeliin ole lisätty säilöntä- tai aromiaineita.
Honeysty energiageelien sisältämä kuitu myös tasoittaa hiilihydraattien imeytymistä.

Yksi annos 15-20 minuutin välein auttaa jaksamaan pidemmässäkin suorituksessa ja hunaja on vatsaystävällisempi kuin jotkut perinteiset urheilugeelit. Me ollaan koettu nämä toimiviksi ja myös niiden pakkaus on helppokäyttöinen. Ei tarvitse kuin taittaa se kahtia niin hunaja tulee hyvin ulos pakkauksesta. Ja mikä parasta niin pakkauksen saa taitettua takaisin alkuperäiseen asentoon jolloin se ”lukittuu” kiinni eikä pakkaukseen jäämät jämät valu pitkin taskua.

Vaikka tämä hunajageeli onkin pehmeää ja riittävän notkeaa ja sen saa ilman voimaa pakkauksestaan ulos, kannattaa nuo pakkaukset pitää talviaikaan lähellä kehoa lenkin aikana, jotteivat ne jäädy tai mene turhan jämäkäksi.

Yksi annospakkaus sisältää hunajageeliä 25 grammaa, jossa on 10,8 grammaa hiilareita, kuitua 8,3 grammaa, suolaa 0,15 grammaa ja proteiinia 0,08 grammaa. Energiaa yhdessä annoksessa on 61 kcal.
Jarkko joutuu välillä tankkaamaan myös muuta tuon hunajan kanssa samaan aikaan, sillä verensokerit voi välillä olla niin alhaalla, että tuo 10,8 grammaa hiilareita ei ole riittävästi.

Olettehan ottaneet seurantaan myös Heleä Trainingin YouTube-kanavan, josta löytyy myös tämä Hunajayhtymän Honeysty-mainosvideo. Videolla saattaa vilahtaa tuttu kasvo 😉

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post:

One Comment
  1. Nimetön

    Itse en ole urheilugeelejä kokeillut koskaan, mutta pitäisikin. Joskus tulee urheiltua paljonkin ja tommoinen olisi kätevä olla mukana. Kiva mainosvideo. https://www.cycledmedia.fi/mainosvideo

Comments are closed.