Flunssaa pukkaa

Koko viikonloppu meni ilman treenejä. Lauantaina aamullahan heräsin päänsärkyyn ja iltapäivällä nousi pieni kuume. 
No se kuume paheni seuraavana yönä. Sunnuntaina heräsin klo 6 aikaan kun palelin ihan älyttömästi. Hiivin yläkertaan sohvalle ja mittasin kuumeen ja heti aamusta mittari näytti yli 38 astetta. Päivän aikana kuume kävi jopa 38,9 asteessa eikä edes Finrexinin avulla laskenut alle 38. 
Tänään on siis sairaspäivä ja ilmeisesti vielä huomennakin. Nyt kuumetta on 38,3 ja ääni on hävinnyt johonkin. Mies tykkää kun vaimo on hiljaa.. 🙂 

Flunssassa on se inhottava puoli, että joka paikkaa särkee vaikka tulee särkylääkettä popsittua. (Mitä se eilinen puhe asenteesta oli???) 

Tänään siis maataan sohvan pohjalla Finrexin muki kädessä ja satsumia syöden. 
Lisäksi odotan uutisia serkkuni suunnalta. Serkku jota menen jouluna moikkaamaan tuonne Land Down Under ei ole saanut torstain jälkeen yhteyttä isäänsä joka perheineen asuu Filippiineillä Leyten saarella.
Leyte on taifuunin reitillä pahimmin tuhoutunut saari. Siellä on tietoliikenneyhteydet ja sähköt olleet poikki perjantaista lähtien. Olen koko viikonlopun elänyt mukana serkkuni huolessa keskustelemalla Fb:n kautta. Olen myös yrittänyt löytää nettiviidakosta linkkejä joista voisi saada jotain tietoa. Muutamia on löytynyt, mutta niistä ei ole ollut apua ainakaan vielä. 
Saan edelleen pitää sormet ja varpaat ristissä. 

Mukavaa alkavaa viikkoa ja muistakaa tankata vitamiineja sekä pitää asenne korkealla! 🙂Päivitys aiempaan

Serkkuni isän perhe on löytynyt hengissä ja kunnossa. Talo meni, mutta itse selvisivät, joka on tärkeintä.

Share this post: