Australialaista, saksalaista ja suomalaista

Eilen tuli taas täydennystä treenivaatevarastoon. Ja sehän on kivaa!! Vielä kun pääsisi treenaamaan… Kurkkukipu piinaa edelleen tai taas. Johan se viikon ajan pysyttelikin poissa. Tällä viikolla on treenit jääneet aika vähälle. Maanantaina kävin salilla, mutta sen jälkeen ei ole mitään muuta tehty kuin koiran kanssa kävelylenkkejä. Liikuntaa sekin on onneksi. Ja raitista ilmaakin saa samalla. 
Tänään olin jo melkein menossa juoksemaan, mutta kun yskittää jos puhuu liian kauan niin ei se juoksu välttämättä paras juttu ole.

Salille meinaan kyllä viikonloppuna mennä ja vähän juoksemaankin viimeistään ensi viikolla ettei ihan kokonaan unohdu miten juostaan ja että jalat toimii eikä mene ihan kokonaan shokkiin, kun viikon päästä lauantaina lähden pinkomaan Kaarina Maratonille.

Mutta siis ne treenivaatteet.
Mulla on kyllä niin ihana mies, kun osti mulle ja samalla itselleen oikeen kunnolliset juoksupöksyt. Liikuntapäiväkirja-blogia kirjoittava Jaana vinkkasi viime viikon lopulla XXL.fi:n tarjouksesta 2XU:n kompressiotrikoille. Ja mehän tilattiin sellaiset! Ne tuli tänään postin mukana ja kyllä nyt kelpaisi lähteä juoksutreeneihin!


Ne on pinkit 🙂Sitten käytiin tänään vielä työmatkalla Lidlin kautta, koska siellä oli tarjouksessa juoksuvaatteita. Ostin syksyn viileneviä kelejä varten vähän paksumman takin, hanskat ja parit heijastin/valonauhat, jotta loistetaan pimeässä paremmin. 

Lidlistä tarttui mukaan kotiin myös parit Sportyfeel proteiinipatukat, jotain Lidlin omaa tuotetta. Aika makeita ne ainakin oli, varsinkin kun en enää vähään aikaan oo syönyt niin hirveen paljon makeeta kuin joskus aiemmin. Mutta kyllähän ainakin tuo yksi upposi ihan hyvin. Maistoin mieheltä palasen omenan makuista patukkaa ja sitten tuollaista missä makuina oli punaviinimarja, vadelma ja valkosuklaa. Olin odottanut pikkuisen kirpeähköä makua siitä viinimarjasta, mutta ei sitä kyllä löytynyt. 
Patukka on 35 g painoinen ja siinä on energiaa 138 kcal, rasvaa 3,5 g, hiilareita 16,1 g, protskua 10,5 g ja suolaa 0,04 g. Ja näköjään on vähän vitamiinejakin, tiamiinia ja B6-vitamiinia. 
Mutta pakkohan niitä oli kokeilla, kun kappalehinta oli alle euron!
Käykää muutkin Lidlissä ostoksilla, sieltä sai jopa suomalaista lohta! 🙂

Share this post: